2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگواینجوری عزیزم اصلانمیخام امیدبدم ازضربش میترسم 

ن عزیزم نترس سر پسرمم منم حالم همیتطور بد شد ی درصد اگرم نباشهدچیزی از دست نمیدی خدا رو شکر سالمی و باز اقدام میکنی ضربه بزرگتر از بچه هامون بود ؟ پس امید داشته باش ایشالا ک خیره

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
ن عزیزم نترس سر پسرمم منم حالم همیتطور بد شد ی درصد اگرم نباشهدچیزی از دست نمیدی خدا رو شکر سالمی و ...

نه هیچی برام بدترازرفتن بچم نیست حالادکترامشب یکساعت داره ازبچم میپرسه نمیبینه حال منو

این ذکر اگر به تعداد خونده بشه و تعدادش بالا و پایین نشه خیلی مجربه.هدانا ذکری که مربوط به تو هست فر ...

مری.... واقعا که....😠😠😠چرا واسه من ذکر نگفتی عزیزم..😁😁اگه یادت رفته شرایطمو بهت بگم ایست قلبی بچم تو هفته ۲۴😔😔😔 امشب بعد مدتها شوهرم‌حالش بد بود... بغض گرده بود هی میگفتم‌چی شده عزیزم؟میگفت هیچ .. بهش گفتم اگه میخوای گریه کن... ی ان انگار منفجر شد.. مثله ی بچه گریه میکرد.‌ گفت خیلی دلم براش تنگ شده...😢😢😢😢

منم خودم حالم خرااااب ... ولی خودداری کردم و بهش دلداری دارم😔😔😔خیلی دلم واسش سوخت...

بچه هاعلائم بارداریتونولطف میکنید

سلام‌مهرا جان‌ خوبی عزیزم؟؟... گلم خودت رو آزار نده ..چقدر بهت بگیم آخه😠😠😠 مگه نمیخوای دخترت برگرده؟؟پس شادان منتظرش باش...ولی بهت حق میدم منو و شوهرم امشب کلی گریه کردیم... ولی چاره چیه...یکم‌خوددار باش عزیز دلم...والله ما از تو بیشتر استرس بارداریتو داریم 😂😂انشالله که بارداری...علائم من دقیقا مثه پریودی بود.. اون حس داخل بدن که همتون میدونین ...کمر درد...بزرگ شدن و درد سینه... و بقول مامانم که اول از همه تو همون هفته های اول خودش متوجه شد دو دو زدن چشم ها... 🤤🤤در ضمن بشدت هم عصبی شده بودم و مدام حس میکردم چیزی داره از بدنم خارج میشه مثه پریودی  یا ترشح زیاد ولی هیچی نبود...انشالله که حامله باشی ولی ی سوال تو فضای مجازی چجوری میشه شیرینی بارداریتو ازت بگیریم؟؟؟الان واسه من شده دغدغه🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

مرسی مهرا جون  امشب میخوام دعای معراج رو بخونم سال‌هاس نخوندم  قبلا ها خیلی میخوندمش&nbs ...

آفرین دخترم👏👏👏👏👏...برای نی نی دارشدنت هم دعا بخون حداقلش اینکه سعیتو کردی پشیمون نمبشه دست خدا بالاتر از همه دستهاست .. اگه اون بخواد میشه و بچه ات صحیح وسالم‌میاد بغلت کاری به شوهر جانت نداشته باش ...😉😉