2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم پسرم تو ۲۸ هفته از دست دادم 

بمیرم الهی این چه دردیه دلم نمیخاد دیگه کسی بگه خدایا امتحان سختیه تو چرا عزیزم ؟ چه مشکلی پیش اومد ؟

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

مرسی مهرا جون 

امشب میخوام دعای معراج رو بخونم سال‌هاس نخوندم 

قبلا ها خیلی میخوندمش 

الان چهار سالی هست دیگه سراغ هیچ دعا و ذکری نرفتم بسکه دلم شکست 

ولی میخونم ببینم حداقل این دانشگاه کوفتی ام سر کلاسا راهم بدن 

ببینم چی میشه 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
چرا فكر ميكنيد خودتون بارداري نميشين؟

نه عزیزم بعد سقط خیلی امیدوار بودم میگفتم الان که باردار شدم مطمئنم بازم اتفاق میفته تازه دوماخ بود اقدام داشتم که ماه دوم بارداریم شیمیایی شد از اون روز که اتفاق افتاده روحیم از دست دادم که چرا اینطوری شد، باز دیروز که دکترم این ازمایشات ذخیره تخمدان داد استرس تموم وچودمو گرفته

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

ای وای عزیزم متاسفم تو هم به جمع ما اضافه شدی 

انشالله دلت تا عید شاد بشه و فرشته ات برگرده 

اگه دوست داری بگو چرا و دلیلش چی بود و کی از دست دادی 

بچه ها بیاید عکس هاتون بزارید ببینیم با کی داریم درد و دل میکنیم تصورامون درسته یا نه 

اینجا خیلی امن نیس عزیزم من توی یکی از تاپیک ها دیدم از عکس خیلی ها سو استفاده شده  

مری جون خیلی خوبه اینقدر به بدن و سلامت و ورزشت اهمیت میدی 

سونوگرافی هم که انجام دادی رحمت خوبه خدا رو شکر 

از لحاظ  روحی هم که ماشالله خیلی قوی  هستی و ایمانت به خدا زیاده 

پس زودتر اقدام کن خانمی 

اردیبهشت دیره بابا 

تا عید همه باید اینجا مامان بشید 

من اینجا همه رو واردات میکنم برین اقدام 

میخوام همه سر سفره هفت سین دلتون شاد باشه 

اخ من امسال نزدیک عید فهمیدم حامله ام چقدر شاد بودم عید امسال میگفتم امسال سه نفر میشیم فندقم به جمع مون اضافه شده . امسال اولین عیدی بود که بعد سالها غم و غصه دلم شاد بود . نمیدونستم چه اتفاقی قراره باز برام بیفته و دوباره داغونم کنه و ناامید و آخرین امیدم هم از بین بره 

بچه هایی که ناخواسته باردار شدید بیاین بگین چطوری میشه ناخواسته باردار شد اخه ؟ 

باید تمام مایع بریزه یا نه یک مقدارش؟ 

خدایا یعنی میشه منم ناخواسته باردار بشم که شوهرم تسلیم بشه ؟! 

بچه هایی که ناخواسته باردار شدید بیاین بگین چطوری میشه ناخواسته باردار شد اخه ؟  باید تمام مای ...

عزبزم حتی یک قطره هم باعث بارداری میشه...من دیدم  تو سایت که با پیشابم باردار شدن  حاوی اسپرم بود مثلا یه روز دوبار رابطه داشت

حالا یکی کاندوم سوراخ میشه

یکی قرصهاش یادش میره 

یکی شوهرش از دستش میره😅

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

متاسفم 😔

چرا عزیزم چند وقته  الان چه مرحله ای هستی 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
بچه هامن امشب حالم بدشدرفتم دکتربرام ازمایش خون نوشت دعام کنیدفردارفتم مثبت شه پیش خداکاری نداره

انشالله عزیزم خدا کنه