2777
2789
خخخخخ خوبی رابطم به اینکه من کلاااا خیلییییییی دیر ارضا میشم خیلی وقتا کلا نمیشم اصلا الانم بعد دخت ...

عزیزم اگه میتونی موقع رابطه به هیچی فکر نکن استرس خودش باعث میشه لقاح صورت نگیره  قبلش لاحول والا قوه الا بالله زیاد بگو یکم آروم بشی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من همون روز اول گربه رو دم حجله کشتم. به همسرم گفتم برو فکرات رو بکن، من ایرانی ام و تا آخر ایرانی ...

عزیزم همسرت آلمانیه؟؟

قطعا خوب و بد همه جا دنیا هست و هزار سال کسی نژادپرست تر از ما ایرونیا پیدا نمیشه.من خودم چون کارم با اروپاییا بود جند تا دوست آلمانی نازنین دارم و یکی هم اتریشی.ولی اتریشی ها جنتلمن ترین مردم دنیان البته از نظر من🙄

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دنیا جون توی کدوم تاپیک ات شرح حال ات رو نوشتی که بچه ها گفتن خوندن 

امیدوارم خدا بهت یک دختر خوشگل بده همین ماه 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
دوستای همسرم فردا عصر میخوان بیان خونه ما که با همسرم با هم فوتبال ببینند. همسرم ازم پرسیده که ایرا ...

خوبه که..سرت گرم میشه.خیلی هم عالیه.حال و هوات عوض میشه

دنیا جون توی کدوم تاپیک ات شرح حال ات رو نوشتی که بچه ها گفتن خوندن  امیدوارم خدا بهت یک دختر ...

ممنون عزیز همچنین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2285543/توروخدا-دم-اذانه-واسم-یه-صلوات-بفرستین-تا-خدا-دوباره-بچمو-بهم-برگردونه

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏
من خوندم که اگه مثلا مرد زودتر ا ر ض ا بشه زن دیرتر یا نشه او ن موقع  رابطه بچه دختر میشه  ...

ببخشید اخه مرد اگه ارضا بشه که دیگه سفت نیس آلتش 

چطوری میتونه زن رو ارضا کنه بعدش 

ببخشید این سوالی پرسیدم این قدر واضح 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
ممنون عزیز همچنین https://www.ninisite.com/discussion/topic/2285543/توروخدا-دم-اذانه-واسم-یه-صلوات ...

الهام جان همون خونع قبلی هستی یا جابجا شدی عزیرم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

زنده باد♥️منم شک ندارم که خداوند جز خیر برام چیزی نخواسته و نه تنها از من بدش نمیومده بلکه عاشقم بوده و هست و میخواسته امتحانم کنه چون خودش میدونسته سربلند میشم و بیشتر از قبل صداش میکنم و بهش نزدیک میشم و انقدر عاشقم بوده که دوست داشته صدامو بیشتر بشنوه

ببخش اگه ناراحتت کردم عزیزم

نه قربونت بشم فقط خدا رو قسم میدم به حق بسم الله الرحمن الرحیم که به زودی پاداش صبر خودت و همسرتو بده و دلت شاد بشه.آمین

الهام جان این ماه اصلا به بارداری فک به روزهای تخمک گذاری فکر نکن .اینجوری بهتره باردار میشی 😍😍😍😍