2777
2789
یعنی تخمکم ازاد نشده؟

احتمال داره عزیزم من دوماه تخمکم ازاسترس وناراحتی آزادنمیشداندازش خوب بودکوچک میشدقرص ضداسترس واضطراب خوردم دوورق این ماه رفتم سونوآزادکرده بودغم وناراحتی باعث آزادنشدنش میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازکجامعلوم دیگه بارداربشم؟ اگه ماههای بعدم همینطور پیش بره چی؟ نکنه شوهرم مشکل پیداکرده  ؟

ملیساجان منم دوماه باردارنشدم میگفتم شوهرم یاخودم مشکل پیداکردیم بعدکه هی رفتم سونوفهمیدم آزادنمیشده خب آزادنشه بارداری صورت نمیگیره که

بچه ها من این روزا حالم خیلی بده میشه برام دعا کنین

حتماعزیزم منم مثل خودتم همش زارمیزنم میگم خدامعجزه کن حامله شم کمکم کن توهم ازاون کمک بخاه سرنمازدعاکن بخدامیبینممون وفقط منتظرماازش بخاهیم شک نکن ذکربگوغسل صبرکن 

اره دارم میرم  هنوز بعضی وسایل بچم جمع نبود جمع کردم گذاشتم تو یه کیف پیشم بود سر نماز یهو بعد ...

بمیرم برات جمع کن نبینی اذیت میشی به خودت بگورفته یکسال دیگه برمیگرده 

خواب دیدم که توی یه خونه خیلی بزرگ و بسیار شیک هستم، خیلی خوشگل و بزرگ و فقط همه جاش فرش شده بود. تو ...

ای جانم چه خواب خوبی انشا...دوقلوبشه من تعبیرنمیدونم ولی خیلی خوبه اخه منم بعدزایمانم خواب دیدم یه جایی یه بچه لخته مامانم گفت برولباس تنش کن شیرش بده گفتم مال من نیست گفت میگم برومال توبچه پستونک سبزدهنش بوداخه شوهرم سید بمیرم الهی که سیدکوچولومن رفت

ای جانم چه خواب خوبی انشا...دوقلوبشه من تعبیرنمیدونم ولی خیلی خوبه اخه منم بعدزایمانم خواب دیدم یه ج ...

اخی!! پستونک سبز!!!!

توی خواب من بچه ها هم سن نبودند. اولی بزرگتر بود انگار چندماهه بود اما اونی که خواهرزاده ام برام اورد، انگار تازه دنیا آمده بود ، کوچولو و نحیف بود.

توی نت سرچ کردم گفته معنی اش برای زنان متاهل، بچه داری یا بارداری نیست، 🙄🙄

بچه ها من این روزا حالم خیلی بده میشه برام دعا کنین

من که همیشه به یادتم و دعات می کنم لیا جون♥️♥️♥️روزای خوب هم بزودی میاد و غم همیشگی نیست و میره

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
اره اول دو رکعت نماز میخونم بعد زیارت عاشورا بعدم علقمه    خیلی خوبه اینجوری یه حس خوبیه م ...

عالیه..بزودی جوابتو میگیری و امام حسین خوش حالت میکنه مطمئن باش.ببین من و مهرآ که داریم می خونیم هنوز به پایان چله خیلی مونده ولی هر دو خواب دیدیم البته من که خواهرم واسم خواب دید.مهرآ هم خودش خواب دیده.شک ندارم حاجتتو میگیری

اره اول دو رکعت نماز میخونم بعد زیارت عاشورا بعدم علقمه    خیلی خوبه اینجوری یه حس خوبیه م ...

التماس دعا دارم ازت بعد از نماز و زیارت عاشورا و دعای علقمه زیاد دعا کن.یه مرد عارف و وارسته ای که واقعا مرد خداست بهم گفت اول تمام دعاهات فقط و فقط برای ظهور و سلامتی آقا امام زمان دعا کن بعد حاجاتتو بگو میگفت معجزه اش رو  زود میبینی

عالیه..بزودی جوابتو میگیری و امام حسین خوش حالت میکنه مطمئن باش.ببین من و مهرآ که داریم می خونیم هنو ...

خداکنه مریم جان امام حسین توهمین ماه جوابموبده همین ماه خودش دل شکستموشادکنه 

خواب دیدم که توی یه خونه خیلی بزرگ و بسیار شیک هستم، خیلی خوشگل و بزرگ و فقط همه جاش فرش شده بود. تو ...

خیره انشالله.در کل خواب خوبی بوده.شیر دادن به نوزاد میگن اینده خوب و آروم و سعادت و خوشبختی رو نوید میده.اخه هر کسی نمیتونه تعبیر خواب کنه چون علمی هست که خدا به همه نمیده باید ریاضت ها بکشی و چله ها بگیری و ترک گناه داشته باشی.ولی بهتره که همه خواب ها رو خیر تعبیر کنیم ولی من که خیلی شنیدم خواب بچه نوزاد و شیر دادن خیلی خوبه