2777
2789
سلام به همه، این ماه چهارمین ماهیه که دارو خوردم ،کلومیفن و لتروزول،امروز هم سونو فولیکول دارم ،دعا ...

الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

انشالله این ماه باردار میشی و میای خبرای خوب بهمون میدی عزیزم برات دعا میکنم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من امروز رفتم مدرسه خوب بود بهتر از تو خونه موندنه..وخوشبختانه هیچ کدوم هیچ سوالی نپرسیدن همشون خبر داشتن.‌.البته سختیهای خودشم داشت خاطرات پارسال که باردار بودم ..واینکه دوتا از همکارامون که همراه من بارداریشون بود رفته بودن مرخصی واینکه صدای پچ پچ بچه ها رو میشنیدم که میگفتن خانم چقدر لاغر شده..

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
بچه ها‌پارسال اخرین پریودم ۱۱مهربودمهرمیادخیلی حالم بدمیشه ترخدادعام کنیداین مهرم مثل پارسال باشه

من اخرین پریودم ۳ مهر بود.منم همش یاد پارسال میوفتم.حالتو میفهمم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
من اخرین پریودم ۳ مهر بود.منم همش یاد پارسال میوفتم.حالتو میفهمم

اره تومیفهمی برامن ۱۱مهربوداین ماهم باید۱۱مهرباشه میگم خداپارسال منتظرشدن بودم الان منتظرنشدنم توکمکم کن نشم 

بچه ها من امروز رفتم مدرسه خوب بود بهتر از تو خونه موندنه..وخوشبختانه هیچ کدوم هیچ سوالی نپرسیدن همش ...

اخی عزیز دلم روز اول کاریت مبارک باشه خسته نباشی خانم معلم عزیز.مدرسه و بچه ها سرگرمت میکنن و حال و هوات خیلی بهتر میشه.به زودی باردار هم میشی عزیزم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست