2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ان شااله  که زایمان راحت داشته باشی. صحیح و سالم پسرتون به دنیا بیاد و به آغوش بگیری و عم ...

دخترم 32هفته با یه کلیه به دنیا اومد روند درمانش توی nicu خوب بود و مرخص شد... میگم خیلی قوی بود،زود گردن گرفت حتی واکسن دو ماهگی شم زدیم اصلا اذیت نکرد، ولی توی سه ماهگی یهو دچار یه عفونت ناشناخته شد و در عرض دو روز... گفتن شوک سپتیک که توی بچه های نارس بیشتر اتفاق میفته

ببخشیداذیتتون میکنم نمیدونیدچی تودلمه جهنم امروزدوقدمی بچم بودم ولی فقط زمین وچنگ میزدم 

مهرا جان بخدا به دلم افتاده توحتما دختردارمیشی.برا خودم مطمئن نیستم پسرم برگرده ولی نمیدونم چرا برا شمامطمئنم.

تو رو خدا دلت به حال اون شوهر طفلیت بسوزه.اینجوری نکن اون گناه داره بخدا.مردا تو خودشون میریزن 

مری نمیدونی امروزچی کشیدم من نفسای اخرمه خودمم میفهمم جونی توبدنم نیست امروززانوزدم دادمیزدم امام حسین چراجوابمونمیدی بچم همین جاهاست زیریه خروارخاک  انوقت من زندم ای خداچه کردبامن بازم شکرش 

دخترم 32هفته با یه کلیه به دنیا اومد روند درمانش توی nicu خوب بود و مرخص شد... میگم خیلی قوی بود،زود ...

ناراحت شدم، فرشته کوچولوت عمرش سه ماه به دنیا بود.

خدا پسرت رو برات صحیح و سالم نگه داره و عمرش طولانی باشه🙏🌹🌹

مادر و بچه، صحیح و سالم در پناه خدا باشید، امین❤

ببخشیداذیتتون میکنم نمیدونیدچی تودلمه جهنم امروزدوقدمی بچم بودم ولی فقط زمین وچنگ میزدم 

نه عزیزم راحت باش من ب خاطر خودت میگم خودتو اذیت نکن انقد باور کن منم ک میدونم  قبرش کجاس توانشو ندارم برم ببینم دلمو خوش گردم ب همون تصویری ک ازش  تو ذهنمه

خدایا شکرت❤