2777
2789

سلام به همگی...  اولین باره اینجا پست میذارم و هنوز پست های قبلی رو نخوندم... شاید چون دلم خیلی گرفته ترجیح دادم اول حرف بزنم

منم دختر قشنگمو وقتی که یه نوزاد سه ماهه بود از دست دادم، حدود 1ونیم سال پیش...  یه دختر قشنگ و قوی، به لطف خدا دوباره باردارم و ماه آخره،ایندفعه خدا بهم پسر داده... هر چی نزدیک تر میشم اون بغضه سنگین تر میشه و یادش پررنگ که هست ولی پررنگ تر

دیگه بخاطر شرایطم یه چند وقتیه نرفتم سر خاکش ولی از شما چه پنهون شبا با پدرش با ماشین میریم و نزدیک خاکش باهاش حرف میزنیم...اینکه داداشی داره میاد،اینکه از اون بالا مواظب مون باشه... اینکه دوسش داریم

برای همه تون دعا میکنم و از همه تون هم التماس دعا دارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت بشم عزیزم انشالله به حق ابروی زهرا و امام حسین دامن همه منتظرامون سبز شه

عزیزم اگر یه دستور دعایی بهت بدم تا اخر بارداریت انجام میدی؟ یه انسان والا و عارف داده

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
گریه منم دوباره دراومد😢😢منم میگم بچم خیلی بی کس و کار. فت و به همسرم میگم تو به عنوان پدرش بااااید ...

عزیییزمممم 😔😔ما با ازمایشگاه هماهنگ کردیم ک بفرستیم برای پاتولوژی گفتن اگه بعد بدنیا اومدن  اگه چیز غیر طبیعی تو ظاهر جنین بود تا 4ساعت برسونید ب ازمایشگاه. ولی مشکل فقط بند ناف بود 😔 .

صبحش همسرم و خانواده اومدن بردنش و خودشون کاراشو انجام دادن ... بالا سر بابابزرگش بخاک سپردن💔

همسرم بچه های دیگه رو تا سه ماه حتی نگاهم نمیکرد گاهی میگفت شاید بچه خودمم نبینم 😢😢😢 ولی با این اتفاق کاملا برعکس شد اون هم دید و هم بوسیدش و باهاش خداحافظی کرد ولی من نه😢😢😢 . 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
گریه منم دوباره دراومد😢😢منم میگم بچم خیلی بی کس و کار. فت و به همسرم میگم تو به عنوان پدرش بااااید ...

مال من زنده دنیا اومد هنوز صدای ظریفش و صورت ظریفش ، مژه های بلندش جلو چشممه😭😭😭😭😭 ولی بغلش نکردم ، پیش خودم گفتم بدنش ضعیف و منم تو بیمارستان کثیفم میکرب میگیره،، منم فکر شما رو میکنم میگم الان میگه چ مامان بی معرفت و بی محبتی داشتم ک بغلم نکرد الهی بمیرم ک حسرتش موند ب دلم،،، همش ب خودم میگم کاش ندیده بودم 

خدایا شکرت❤
سلام به همگی...  اولین باره اینجا پست میذارم و هنوز پست های قبلی رو نخوندم... شاید چون دلم خیلی ...

سلام عزیز دلم.قربون اون دل غمگینت بشم. خدا رو هزار مرتبه شکر خدای مهربون بهت یه نی نی نازنین عطا کرد جنسیتش مهم نیست الان فقط لطف خدا مهمه.لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.ماشالله.به سلامتی زایمان کنی الهی.چشم بد ازتون دور باشه عزیزم.الهی بزودی دلت شاد باشه.لطفا پستای قبلیمون هم نخون دلت میگیره تو الان یه فرشته پاک تو وجودته.فقط دستتو بزار تو شکمت و ازش بخواه برای مادرهای اینجا دعا کنه.همین.الهی خدا واست حفظش کنه.

عزیییزمممم 😔😔ما با ازمایشگاه هماهنگ کردیم ک بفرستیم برای پاتولوژی گفتن اگه بعد بدنیا اومدن  ا ...

اینهمه هم پاتولوژی دادیم ولی هیچ چی نفهمیدن.فقط نوشتن نوزاد نه ماهه با این مشخصات ... که پریناتولوزیست گفت رشدش خیلی طبیعی و خوب بوده..

اخه همسرم بسیار مرد آروم و صبوریه هزار ماشالله .و بارها دیدم تو شرایط سخت چقدر قویه و خودشو نمیبازه و صبوری میکنه و امیدواره.من ازش انتظار نداشتم اینجا کم بیاره..

سلام به همگی...  اولین باره اینجا پست میذارم و هنوز پست های قبلی رو نخوندم... شاید چون دلم خیلی ...

عزیز دلمممم برای دختر ک فرشته شده خیلی ناراحت شدم 😔😔😔 

انشاله زمان باقی مونده از بارداریتو بسلامتی میگذرونی و پسرتو با عشق بغل میکنی عزیزممممم ❤❤❤❤❤

دقیقا مثل من ک با فرشته ام حرف میزنم حرف زدن خیلی اروممون میکنه فداتشم . سعی کن ب بغضت غلبه کنی ❤❤❤شادی تو راهه قشنگم ❤❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
اره کامل کامل بود ، و قشنگ.... دست و پاش کشیده و ظریف ،،،  صورتش و دست و پاش موهای کُرکی داشتن

آخی جااانم😢😢😢😭😭😭😭خدااایااااا فقط فقط فقط ازت صبر میخوام برای هممون .همین و بس