2777
2789

برای منم دعا کنید بچها سنم ۳۶ دوازده سال باردار نشدم منتطرم چند ماه پیش باردارشدم طبیعی بدون قرص دارویی ولی تو هفته شش سقط شد دوماه مراقبت داشتم الان دوماه اقدامم ولی نشد این ماه خیلی امید داشتم ولی دیشپ لکه بینی افتادم داره پری میاد کلی گریه کردم داغونم برام دعا کنید این ماه خدا بهم لطف کنه منم مامان شم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
😆😆ععع فک کردم تو اقدامی ،،، منم ۳۱ اردیبهشت نی نی مو از دست دادم،، فقط ی بار پریود شدم اونم اولای ...

منم ۲۶ اردیبهشت ۱۵ هفتگی بچم قلبش نزد دیگه😞😞😞

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای منم دعا کنید بچها سنم ۳۶ دوازده سال باردار نشدم منتطرم چند ماه پیش باردارشدم طبیعی بدون قرص دار ...

عزیزم منم مثل توام بمیرم برات انقدرداغونم که اشکم بندنمیادتوکلت به خداباشه باورت میشه الان دارم تایپ میکنم تمام لباسم ازاشک خیس

عزیزم منم مثل توام بمیرم برات انقدرداغونم که اشکم بندنمیادتوکلت به خداباشه باورت میشه الان دارم تایپ ...

مهرا   مگه برا دخترت چند ماه اقدام بودی ؟

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
عزیزم منم مثل توام بمیرم برات انقدرداغونم که اشکم بندنمیادتوکلت به خداباشه باورت میشه الان دارم تایپ ...

انشالله خدا خودش یه نظری بهمون بکنه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
ازمایش غلظت خون و خودایمنی و کاریوتایپ من پریناتولوژیست گفت از عفونته و متخصص ژنتیک گفت ممکنه مشکل ژ ...

اهااا من ندادم هیچکدوم ازینارو ،،، نی نی من کیست کلوییدی داشت تو سرش تو آنومالی ،اونشب ک کیسه ام پاره شد  عصرش سونو دادم گفت کیستا خوب شده و هیچ مشکلی نداره😣

خدایا شکرت❤
۱۷مرداد اخرین پریود بودسیکلم ۲۸ روزه بود۱۶ شهریور ازمایش دادم،بتام ۱۵۰بود.۲۴  شهریور،بتام ۶۲۵ ب ...

عزیزم من سه ماه تمام خونریزی داشتم نی نیم هیچیش نشد ،، عین رور اول پریود ازم خون میومد ولی نی نیم هیچیش نشد.. حالا اگه قهوه ای هم باسه لک بینیت هیچ اشکالی و جای نگرانی نداره،،، انشاالله ک برات بمونه ،،، نفوذ بد نزن و اصلا نیا تو این تاپیک چون شاید حرفای مارو بخونی و ناراحت بشی

خدایا شکرت❤
عزیزم من سه ماه تمام خونریزی داشتم نی نیم هیچیش نشد ،، عین رور اول پریود ازم خون میومد ولی نی نیم هی ...

مرسی به خاطره دل گرمیت.منم نه دیگه میرم ازمایش میدم نه کاری میکنم تا ۱۱مهر.هر چی خدا بخواد.برام دعا کن

مرسی به خاطره دل گرمیت.منم نه دیگه میرم ازمایش میدم نه کاری میکنم تا ۱۱مهر.هر چی خدا بخواد.برام دعا ...

بد ب دلت راه نده و استرس نداشته باش،،، ب چیزای خوب فکر کن خدا واست حفظش میکنه

خدایا شکرت❤
۱۷مرداد اخرین پریود بودسیکلم ۲۸ روزه بود۱۶ شهریور ازمایش دادم،بتام ۱۵۰بود.۲۴  شهریور،بتام ۶۲۵ ب ...

لک بینی رو خیلیا دارن نگران نباش استراحت کن و اگه شیاف و امپول داده سر وقت استفادع کن.

من خود به چشم خویشتن دیدم که جااانم میرود.