2777
2789

تنها جان الان زیر نظر دکتری...

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من عاشق بچه م اصلا با بچم دنیا جور دیگه ای بود حتی وقتی نیدونستیم مریضه برای بودنش خدارو شکر میکردم ...

غمناکم و از کوی تو با غم نروم

جز شاد و امیدوار و خرم نروم

از درگه همچون تو کریمی هرگز

نومید کسی نرفت و من هم نروم

"ابوسعید ابولخیر"

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام استارتر عزیزم من تاپیک رو نخوندم فقط عنوان رو دیدم اومدم تو..

میدونم نمیتونم درکت کنم چون درد تورو نکشیدم چون بچم کنارمه اما یه چیزی رو خوب میدونم اگه بخدا ایمان داشته باشی اونم از ته دل معجزه های خدارو میبینی من بنده خوب خدا نیستم من خیلی خیلی خطا کارم ..

دخترم یک سالشه فهمیدم بازم باردارم خیلی ناراحت شدم و خیلی کارا کردم ک سقط شه نصف لیوان زعفران خوردم ..اما خیلی پشیمونم خیلی زیاد خدا خیلی بزرگه دیشب تو رفتیم هیئت های امام حسین خیلی گریه کردم از خدا طلب بخشش کردم گفتم خدایا بچگی کردم تو ببخش..به امام حسین گفتم امام حسین من رو سیاهم تو پیش خدا ضمانتم رو کن..یهو تو اتوبان تهران یه موتور سوار رد شد دستش نذری بود به شوهرم گفتم من اینقدر شرم سارم اینقدر رو سیاهم ک لیاقت یه قاشق نظر امام حسینم ندارم خداشاهده یه ماشین دوتا بوق زد یه نذر داد دستم شوهرم گفت چی بود گفتم بهم نذر دادن توی آینه نگاه کردیم دیدیم اصلا ماشینی نبود شک بهم وارد شده بود امام حسین بهم نگاه کرد خیلی مهربونن اینارو گفتم ک بگم خدا حواسش بهت هست فقط کافیه از ته قلبت ازش بخوای..انشالله خدا کمکت کنه گلم شما دلشکسته اید برا منم دعا کنید خدا از سر تقصیراتم بگذره

خدا جونم مرسی❤

من دوس ندارم حال کسی رو بد کنم بخاطر همینه با کسی حرف نمیزنم الان اولین بتره که من این حرفا رو اینجا به سما گفتم بخدا خیلی سخته میدونم بچه ها جای هم دیگه رو پر نمیکنن ولب کاش حداقل یه بچه داشتم که بتونم بغلش کنم وقتی که خیلی نارحتم یا اینکه اینقدر مورد ترحم دیگران ناشم بخدا خیلی سخته من بارداری سختیم داشتم استراحت مطلق بودم اما با اونهمه استراحت مراعات قسمت خدا چیزه دیگه ای بود.نا شکری نمیکنم ماها فرشته بهشتی داریم که هر کسی این لیاقتو نداره اما واقعا دوری از فرزند سخته 

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
میدونید چرا اسمم تنهاست چون زمانی که صالحم رفت دنبال سرگذشتای مشابه خودم بودم که با این سایت آشنا شد ...

دقیقا اولین بار منم از روی اسم آیدیت همین حدسو زدم

تنها جان الان زیر نظر دکتری...

یه سال درگیر آزمایش بودیم که ژن معیوبی پیدا نشد تو آزمایشامون اما چون فامیلیم میگن همون ریسک 25 درصد هست.میگم توکل بر خدا ولی وقتی نمیشه خیلی میترسم

من دوس ندارم حال کسی رو بد کنم بخاطر همینه با کسی حرف نمیزنم الان اولین بتره که من این حرفا رو اینجا ...

عزیزم تو دردت خیلی بزرگه هیچ کس منکر این نیست.هر چی میخواهد دل تنگت بگو..

هر چی که دوست داری بگو فقط بزار سبک بشی ما که هیچ وقت همدیگه رو نمی بینیم راحت باش

سلام استارتر عزیزم من تاپیک رو نخوندم فقط عنوان رو دیدم اومدم تو.. میدونم نمیتونم درکت کنم چون درد ...

عزیزم خداروشکر که زود پشیمون شد و اون فرشته که هدیه خداست را با دستهای خودت از بین نبردی شک نکن که خدا بخشنده است ..انشالله به سلامت دنیا بیاد...شما هم بارداری هم شیرده پس ماها را هم دعا کن🤗

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه ها تروخدا توی این شبا منم یاد کنید دعای دیگران در حق ادم بیشتر مستجاب میشه ..منم دعا میکنم انشالله خدا دامنتون رو سبز کنه به تک تکتون نگاه کنه و هرچی میخاید بهتون بده..

خدا جونم مرسی❤
بچه ها تروخدا توی این شبا منم یاد کنید دعای دیگران در حق ادم بیشتر مستجاب میشه ..منم دعا میکنم انشال ...

الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

یه سال درگیر آزمایش بودیم که ژن معیوبی پیدا نشد تو آزمایشامون اما چون فامیلیم میگن همون ریسک 25 درصد ...

اون ریسک ۲۵ درصد رو برا همه میگن حالا با هر علتی که باشه.حتما قبلش همه چکاپ ها رو انجام بده و وقتی مصمم شدین دلتو به خدا بده و اقدام کن

عزیزم تو دردت خیلی بزرگه هیچ کس منکر این نیست.هر چی میخواهد دل تنگت بگو.. هر چی که دوست داری بگو فق ...

مرسی لطف دارین.ان شاءالله همه دلشون آروم بگیره .خدا یه نظریم به حال ما بکنه

عزیزم خداروشکر که زود پشیمون شد و اون فرشته که هدیه خداست را با دستهای خودت از بین نبردی شک نکن که خ ...

واسم دعا کن عزیزدلم به خواسته ام برسم..منم امشب حتما به یادت واست دعا میکنم حتما حتما ..مطمین باش خدا همیشه پیشته حتی اون لحظه ک کار اشتباهی میکنی خدا کمکت کنه از ته قلبم واست دعا میکنم

خدا جونم مرسی❤
بچه ها تروخدا توی این شبا منم یاد کنید دعای دیگران در حق ادم بیشتر مستجاب میشه ..منم دعا میکنم انشال ...

انشالله هر چی که از خدا میخوای به حق ذات مقدس خودش بهت بده.آمین

یه سال درگیر آزمایش بودیم که ژن معیوبی پیدا نشد تو آزمایشامون اما چون فامیلیم میگن همون ریسک 25 درصد ...

عزیزم خیلی سخته دوری فرزند من تنها چیری که ارومم میکنه همینه که من یه فرشته بهشتی دارم و منتطرمه  و این بیشترین  دارایی و هدیه ارزشمند منه