2777
2789

ذکر استعفر الله و ربی اتوبه الیه است

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من بعد از بچه اولم دچار نازایی شدم و خیلی سخت باردار شدم. الهی که شما مثل من نازایی نداشته باشی و ز ...

خدا حفطش کنه عزیزم و براش آجی داداش بیاری و عروس و دامادشون کنی گلم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ کس به جز خود ما حال دلمون رو نمیفهمه

دقیقا 

اره عزیزم عذاب وجدان من بچمونمیخاستم خداگرفت میترسم بهم نده میترسم ناراحت باشه بخداروزی ۱۰۰۰بارمیگم ...

اصلا اینطوری نیست این حرفا چیه!!خدا رو انقدر دست کم گرفتی؟؟؟چون تو نخواستی گرفتش؟؟پس من که با همه وجودم خواستم چرا گرفتش؟؟هرگز هرگز هرگز کسی از تصمیمات خدا سر درنمیاره..خدا رو تا سطح فکر خودمون پایین نیاریم مگه استغفرلله عقده ایه که اذیتمون کنه بخاطر اشتباهاتمون ..سراسر فقط و فقط عشق و مهربونیه..الانم عاشقانه دوست داره و بهت نگاه میکنه و از غم تو ناراحته ولی ازت انتظار داره بهش اعتماد کنی چون میخواد به موقعش بهت پاداش بده..ما به هر ننه قمری که ۴ بار بهمون محبت کنه اعتماد میکنیم بعد خدایی که هر چه داریم از اونه نمیتونیم دل بسپاریم

ببین ذکر هم بهت آرامش میده ولی تو درمان اساسی نیاز داری ..اونم با دارو.این نظر منه.خیلی هم ناراحته همسرتم حتی بیشتر از تو

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
مجوز ورود به بهشت حتماً دیده اید که پس از فوت فرزند، اطرافیان والدین، بیش از هر زمانی آنها را به ...

پسرم منتظرمه ....بی شک ❤❤❤ یروزی هم پیمونه ما پر میشه و بلافاصله فرشته هامون رو ک این روزا حسرتشو میخوریم رو میبینیم 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
اصلا اینطوری نیست این حرفا چیه!!خدا رو انقدر دست کم گرفتی؟؟؟چون تو نخواستی گرفتش؟؟پس من که با همه وج ...

با حرفات صد درصد موافقم.

مهرا جان، اگه ایمان قبلی به خدا داری و خدا رو صد در صد باور داری پس هیچوقت نباید بترسی. باید بسپاری به خدا.

تنها چیزی که منو آروم میکنه همینه، هر وقت استرس میگیرم که اگه باردار نشم چکار کنم، زودی به خدا و باورم فکر میکنم و میگم خدا من را بس است، توکل به خودت. این جمله رو چندین بار تکرار میکنم و بعد آروم میشم

اصلا اینطوری نیست این حرفا چیه!!خدا رو انقدر دست کم گرفتی؟؟؟چون تو نخواستی گرفتش؟؟پس من که با همه وج ...

باهات موافقم مری جونم . . . من ک زبونم مو در اورد میدونم شما هم خیلیتلاش میکنی راهکار بهش پیشنهاد میدی اما کو گوش شنوا ... 

من دارم بهش میگم بخون اما در جوابم..... 

دیگه چیزی جز تاسف برات ندارم مهرا جان😔 

ب موفقیتی ک تو ذهنته و فکر میکنی درسته برس خانم.

من در عجبم ک با این در صد از ناراحتی و دلزدگی از خود و همسر شدیدا اقدام ب بارداری هم میکنن .. 

ما این همه رو خودمون کار کردیم باهم با تمام ناراحتی ک داشتیم انرژی منفی رو بهم انتقال ندادیم .

درک کردن ب این مفهوم هستش عزیزم. 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲