2777
2789
دیروزرفتم سونواناق بغلی داشتن بچشونوچک میکردن منم داشتم زارمیزدم وقتی میگفت این دستاش این صورتش شبیه ...

آخی عزیز دلم😭😭😭بمیرم الهی..خیلی سخته..یاد سونوگرافی های خودم افتادم که دکتر انگشتاشو نشونم میداد..آخرین سونوگرافی بچم میچرخید دستاشو میزاشت زیر چونه اش😭😭😭حق داشتی زار زدی بخدا‌..

ای خدااااای بزرگ مهرآ جون زودتر مادر بشه طاقتش از همه کمتره میدونم صدامو میشنوی

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
بمیرم چرادوباره اقدام نمیکنی؟

تازه از مرداد اقدام کردم چون امپول و دارو برای ازاد شدن تخمک بهم داده ک بزودی باردار شم اما نتیجه نگرفتم . انشاله این ماه😊😍

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ینی تو روزهایی که قراره تخمک گزاری داشته باشی دمای بدنت رو اندازه میگیری؟چه موقع از روز اندازه میگیر ...

اره با تب سنج دیجیتالی

میذاشتم زیر زبون

صبح ها به محض بیدار شدن قبل اینکه بلند شم

از ی ماه قبل باید شروع کنی که دمای طبیعی بدنتو بدست بیاری کل دوره اندازه بگیر بعد اینکهتخمک گذاری تموم شد یکم میره بالا حدود یک درجه شایدم کمتر 

تو باید نزدیکیتو داشته باشی

اگه اومد پایین که یعنی تموم شده و باردار نشدی اون ماه

اکه بالا موند یعنی بارداری

بعد اینکه اگه دوره هاتون منظمه دقیقا 14 روز قبل شروع پریود بعدی تخمک گذاری این ماه انجام میشه

من که دردشو.میفهمم 14 روز بعدش لک میشم بعد دو روزم پریودم شروع میشه

مال من 28 تا 30 روزه هست گاهی

اره با تب سنج دیجیتالی میذاشتم زیر زبون صبح ها به محض بیدار شدن قبل اینکه بلند شم از ی ماه قبل با ...

مرسی از توضیحاتت♥️♥️♥♥️♥️♥️💋💋💋💋💋

بچه ها شما چه زمانی از روز فولیک اسید میخورید؟منم فولیک اسید ۸۰۰ میکروگرم گرفتم چون یه مکمل زینک هم میخورم که تو اونم ۲۰۰ میکروگرم فولیک اسید داره روی هم ۱ میشه.چون یادمه دوستان گفتن فولیک اسید بیشتر از ۱ هم برای کسی که بچه قبلیش مشکلات ستون فقرات نداشته خوب نیست.درسته؟ 

کاشکی منم مثل تواینقدرمطمئن بودم لااقل آروم میشدم

مطمئن هستی که انقدر زود داری اقدام میکنی عزیزم . اما اروم شدنت نیاز ب زمام بیشتری داره ک نمیخوای به خودت و همسرت زمان بدی فداتشم ... ببین من دیروز رفتم سنگ سفارش بدم برای پسرم😢 گفتن چی بنویسیم هیچ ایده ای نداشتم راستش اصلا نمیدونستم چی مینویسن😔 بعد رفتم دفتر مزار گفتن برو قطعه کودکان . وقتی رفتم اونجارو دیدم به همسرم گفتم پس مادر این بچه ها چی کشیدن . دو تا مزار کنار هم به یک اسم هر کدوم عمرشون چند روز و 2ماهه یا سه ماهه بود به فاصله 2 سال 😐 . بعصی ها هم چند ماهه بودن با عکسای نازشون . فقط سکوت کردم😒خیلی ها هم مثل ما بودن ک فقط اسم و اسم پدر و تاریخ خزان داشتن . 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
عزیزم میگه ماه بعدبایدبده

وقتی فولیکول داری و ازاد نشده چرا برای ماه بعد . فولیکولات خوبه اگه الان hmg بزنی هر دو ازاد شه حتی احتمال دوقولو زایی هم هست عزیزم . 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
انشا...این ماه باردارمیشی میای بهمون میگی خوشحالمون میکنی

منم ماه گذشته با این ک اولین اقدامم بود امپول داد با فولیکول 22ک گفت باردار میشی اما انقدر فکر و خیال و روزشمازی کردم و استرس داشتم نشد ... این ماه میخوام بیخیال باشم و اقدام کنم . مهرا جان بخاطر همین میگم ک ب روحت و اعصابت زمان بده فداتشم بزار نتیجه مطلوب بگیری من با اینگه 9ماه گذشته بود بازم یاد اوری شد و البته تجربه 😃 ما ایرانی ها تا خودمون چیزی و تجربه نکنیم برامون درس نمیشه 😄 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
مطمئن هستی که انقدر زود داری اقدام میکنی عزیزم . اما اروم شدنت نیاز ب زمام بیشتری داره ک نمیخوای به ...

😭😭😭😭آخ آخ بازم چه دلی داری ماشالله چقدر صبوری که دنبال سنگ مزار و ..میری