2777
2789
البته ی راهنمایی دیگه واسه زمان تخمک گذاری من از همین طریق سری قبل باردار شدم دمای بدنمو اندازه گر ...

😓😭😭😭😭😔😔😔

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

که ریسک.کنم اصلا یا نه میترسم😢😢😢

دکتر چه میگه ...

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
دکتر چه میگه ...

دکترا که هیچ جواب قطعی نمیدن

چند پقت پیش رفتم گفتم یا ازمایش ژنتیک بده بهم یا آی وی اف کنم

میگه مشکلی ندارین با آزمایشو آی وی اف قطعا معلوم نمیشه

میگن فقط،تصادفی بوده احتمالا تکرار نشه 

میگن واسه هر کی ممکنه پیش بیادولی چون شما سابقه داری احتمالش تو شما بیشتره

باید باردار شم امینو کنم بعدم سونو آنومالی

اخه ما نه اصلا فامیلیم نه دور و بریامون هیچکس مشکلی نداره نمیدپنم چرا اینجوری میشه

بعد دکتر میگه چون ی بچه سالم داری بازم میتونی داشنه باشی

ولی من خیلی میترسم 

از طرفیم خیلی دوس دارم

اخه ما نه اصلا فامیلیم نه دور و بریامون هیچکس مشکلی نداره نمیدپنم چرا اینجوری میشه بعد دکتر میگه چو ...

به خودت استرس نده باردار که شدی آمینو و سلفری انجام بده 

نازاییم به خاطر ضعیف بودن اسپرم شوهرم بود

خوبی عزیزم چه خبر 

سلام دوستان هدانا جان من جز 25 میخونم 

خوبی عزیزم چه خبر 

فدات بشم 

چکار کردی عزیزم 

البته ی راهنمایی دیگه واسه زمان تخمک گذاری من از همین طریق سری قبل باردار شدم دمای بدنمو اندازه گر ...

ینی تو روزهایی که قراره تخمک گزاری داشته باشی دمای بدنت رو اندازه میگیری؟چه موقع از روز اندازه میگیری؟

با تب سنج دیجیتالی هم میشه؟من با این تب سنج زیر زبونیا نمیتونم اصلا بلد نیستم😐😐

من ۱۸ مرداد پریود شدم.بعد شنبه یکشنبه دوشنبه که میشد ۲ و ۳ و ۴ شهریور احساس ضعف دل و کمر مث پریودی داشتم همسرمم میگفت بدنت داغه ولی ترشحات  تخمک گزاریو نداشتم.ممکنه روزهای تخمک گزاریم بوده؟؟

بعد من همیشه روزهای تخمک گزاریم ترشحات سفید بی رنگ کش دار رو میبینم ولی بعد زایمانم تا الان ندیدم. شایدم چون پریود ماه پیشم اولین پریود از بعد زایمانم بوده.درسته؟؟

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

دیروزرفتم سونواناق بغلی داشتن بچشونوچک میکردن منم داشتم زارمیزدم وقتی میگفت این دستاش این صورتش شبیه مامانش گفتم خداچرااینکاروکردی فقط بچه من اضافه بود چرا من نمیمیرم راحت شم چراخدااشکامونمیبینه 😭😭😭😭