2777
2789
قربونت برم عزیزم شما خوبی ببخش من دیر جواب میدم اون روز که اومدم یکم نوشتم اعصابم ریخت به هم از نار ...

عزیزم هر طور که راحتی ..هر چیزی که اذیتت میکنه ازش دوری کن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی بچه ها دکتر من میگف کیت تخمک گذاری اصلا درست نشون نمیده حتی روشون نوشته ۹۹/۹۹ درصد درسته ولی می ...

والا من استفاده کردم درست بود البته نمیتونه دقت سونوگرافی رو داشته باشه ولی اگه کسی نخواد هر ماه بره سونوگرافی و هزینه و استرس و .. این کیت ها بد نیستن

عزیزم هر طور که راحتی ..هر چیزی که اذیتت میکنه ازش دوری کن

نه بابا پیش شماها که میام دلم آروم میگیره ولی وقتی از فرشتم مینویسم اون لحظه ها که جلوی چشمم تداعی میشه عذابمو صدبرابر میکنه آخه روانشناس گفت تو این موقع ها ادامه نده برا همون چند روزی میرم سرمو گرم میکنم که اعصابم آروم شه...

شماها همدردین و درکم میکنین

والا من استفاده کردم درست بود البته نمیتونه دقت سونوگرافی رو داشته باشه ولی اگه کسی نخواد هر ماه بره ...

البته دکتر من اگه دکتر بود تشخیص درست برا من داشت که اینجوری بدبخت نشم تو جوونی پیر نشم

مری راست میگه استفاده کرده نتیجه دیده توام بخر هدانا

دیگه باید بزارم ماه بعد انشالله....مننونم دوستان😘😘😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
البته دکتر من اگه دکتر بود تشخیص درست برا من داشت که اینجوری بدبخت نشم تو جوونی پیر نشم مری راست می ...

قطعا نسبت به سونوگرافی درصد خطاش بیشتره ولی بهتر از اینه که اصلا آدم روز تخمک گزاریشو ندونه حداقل با یکی دو روز خطا جواب میده😘😘😙😄😄😄

دیگه باید بزارم ماه بعد انشالله....مننونم دوستان😘😘😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

حالا رو پسرم با یه بار اقدام اشتباهی باردار شدم خدا بهم هدیه داد. ولی هدیشو پس گرفت آخه چرا پس گرفت امروز دقیقا هفتمین ماه گرد پسرمه  چقدر منتظر بودم امسال ببرمش شیرخوارگان پارسال رفتم گفتم سالدیگه بچه من هفت ماهشه میارمش اینجا چه شوقی داشتم   خدا حکمتتو شکر راضیم به رضایت 

عزیزم اشکال نداره یه شب در میون اقدامداسته باش هنوز خو بیست روز نیست که پری شدی این دوسه شبم خوبه اق ...

اره دکترم گفت ولی آزادنشده نمیدونم خیلی داغونم ترخدادعام کن

حالا رو پسرم با یه بار اقدام اشتباهی باردار شدم خدا بهم هدیه داد. ولی هدیشو پس گرفت آخه چرا پس گرفت ...

به سربریده امام حسین قسم میدم بزودی بزارش تودلت سال دیگه ببریش به علی اصغرامام حسین قسم میدم 

من این ماه ۱۸ پریود شدم تا حالا اقدامنداشتم ..بنطرتون کی تخمک آزاد شده دارم 😭😐

هدانامنم ۲۰شدم ولی ازادنشده بودامروزگفت رابطه داشته باش فردابیاببینم خدا کنه آزادشه منوشوهرم خیلی ناامیدیم ودلشکسته