2777
2789
بچه هاادم باغم وافسردگی چجوری باردارشه؟شوهرم میگه بریم روانشناس بنظرتون برم ؟

با غم و افسردگی باردار نمیشی عزیزم ،نه در مورد تو ،اکثرا اینطورین.اگر هم بشی از اونجا که خود بارداری افسردگی هم واسه بعضیا میاره بخاطر تغییرات هورمونی زیادی اتفاق میوفته، شدت افسردگیت بالا میره و بازم اون نی نی طفل معصوم گناه داره.یکم به خودت کمک کن اگه بتونی به خودت زمان بدی و صبورتر باشی با ورزش و راز و نیایش و کتاب خوندن حالتو خوب کنی بعد باردار بشی خیلی بهتره.من که روانشناسم رفتم یک جلسه ،احساس کردم خودم بهتر از اون حالمو میفهمم و میتونم به خودم کمک کنم..بازم خودت بهتر شرایطت رو میدونی..اگه فکر میکنی که خودت به تنهایی نمیتونی از پسش بربیای برو پیش روانشناس تا جای ممکن آرامبخش نخور و برای یه مدت بیخیال بارداری بشو تا حالت بهتر بشه.من که خودم فکر میکنم هیچی مث ورزش و راز و نیایش با خدا معجزه نمیکنه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
خوش بحالتون که دیدین من خیلی مادر بی لیاقتی هستم

نه عزیزم این فکرو نکن . پسرمو دکتر کنارم گذاشته بود گفت صورتتو برگردون نبینش. حتی نتونستم دستمو ببرم سمتش نمیدونم چرا  .. فقط یلحظه بعد رفتن دکتر اونم انگار تو اون حالت خواب بودم دیدمش. بعد ک برای ویزیت رفتم پیشش کلی بهش غر زدم گفتم ک چرا نذاشتی ببینمش اونم گفت میخواستم ذهنیتی ازش نداشته باشی و فشارت نیوفته و اینکه راحتتر باهاش کنار بیای و دقیقا همینم شد. . با اینکه بعدش اونایی ک دیدنش میگفتن ب قدری زیبا بود ک نظیر نداشت 😔❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان امروز دعای عرفه امام حسین رو همگی بخونیم و از امام حسین بخواهیم که هر کی تو این تاپیک هست سال دیگه این موقع یا بچه اش بغلش باشه یا باردار باشه.. 

خانوما شما همه دل شکته اید میشه به نیت من واسم صلوات بفرستید یه خواسته م برسم..خدا خیرتون بده لایک ک ...

انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده..