2777
2789
😭😭😭😭😭 الهی بمیرم بچم گشنه رفت چهار روز شیر نخورد یه ساعت قبل بستری شیرش دادم ولی دیدم که قدرت ...

آخی قربون دلت هدانا جان ..تو دردت خیلی بیشتر از ماست..توی آغوشت گرفتی لمسش کردی بوش کردی بهش شیر دادی😢😢😢خدا بهت صبر بده

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
آخی عزیزممممم..من الان هر شب از خدا میخوام بیاد بخوابم. با خودم فکر میکردم خیلی مادر بی معرفتی هستم ...

مری من بی لیاقت هم اصرار نکردم فقط دوبار گفتم بذارین ببینمش سرم داد زدن که چی رو ببینی نذاشتن..

آخه من ۳ روز زجر کشیدم آخرش روز آخر دوز دارومو زیاد کردن از ۴ صبح تا ۱۱ ظهر هزاران بار مردمو زنده شدم بخاطر همون از عذاب زیاد تو خودم نبودم

راستش از همون شبی هم که بستری شدم انقد گریه کرده بودم بیحال افتاده بودم

دلم از خدای خودم بدجور شکست

عین مرده ها افتاده بودم..

ولی با اینحال باز من باید خودمو میکشتم که نشونم بدن ببینمش ولی نکردم..مرگ لایق من بود نه اون فرشتم..

۸ ماه بگد تو حسرتش بودم موند برا قیامت...

خدایا قیامتتو به پا کن بدجور دلتنگ بچمم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخی قربون دلت هدانا جان ..تو دردت خیلی بیشتر از ماست..توی آغوشت گرفتی لمسش کردی بوش کردی بهش شیر داد ...

ممنونمعزیزم 😗😗😗

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
مری من بی لیاقت هم اصرار نکردم فقط دوبار گفتم بذارین ببینمش سرم داد زدن که چی رو ببینی نذاشتن.. آخه ...

عزیزم مادری بی لیاقته که تو باردتریش رعایت نکنه سیگار بکشه غذاهای مضر بخوره و بچشو دوست نداشته باشه و ... 

قلبم پر درده همش میگم چرا نرفتم تو سردخانه بگیرمش چرا نرفتم میگم شاید شیر بهش میدادم بر میگشت مثل خنگها من روزهایی پسرم بستری بود چند ظرف شیر میدوشیدم میزاشتم فربزر که نه شیرم تموم شه نه یه وقت کمش باشه همه اون ظرف شی ها با خودم بردم بهشت اباد که بزارم پیشش ولی نزاشتم پسرم گشنه رفت همیشه خواب میدیم میخام بهش شیر بدم  یه شب قبل فرشته شدنش اومد تو خوابم ازم شیر میخاست

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزیزم مادری بی لیاقته که تو باردتریش رعایت نکنه سیگار بکشه غذاهای مضر بخوره و بچشو دوست نداشته باشه ...

اونا هیچیشون نمیشه 

سلام خانوما خوب هستین؟

سلام شما خوبین

قلبم پر درده همش میگم چرا نرفتم تو سردخانه بگیرمش چرا نرفتم میگم شاید شیر بهش میدادم بر میگشت مثل خن ...

ای جااانم قلبمو آتیش زدی عزیزم وااای خدایا امیدوارم بهت صبر بده و آرامشی از جنس خودش بهت بده..ما فقط میتونیم تسلیم رضای خدا باشیم حتما نتیجه صبرت رو میده

شما بعد اینکه برای بچه هاتون مشکل پیش اومد واسه بارداری بعدی ؟زمایشی چیزی دادین؟

من دکتر قلبم گفت فولیک اسید بخور دارم میخورم ولی آزمایش ندادم