2777
2789
خوش بحالتون که دیدین من خیلی مادر بی لیاقتی هستم

لیا جون تو که الان تقریبا ۶ ماه شده و زایمانت طبیعی هم بوده میتونی اقدام کنی.زودتر اقدام کن بزار حالت بهتر بشه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم سرترالین مصرف میکنم یکم آرومم والا تا الان دق مرگ شده بودم همسایه بالاییمون نوزاد داره شبا ...

واااای خدای من چه بد!!😔😔😔من که الان گفتی سرم تیر کشید بخدا..خانوم دوست همسرم با من باردار بود ماه دیگه زایمانشه.زنگ میزنه گوشیو برنمیدارم واقعا حوصله ندارم نمیتونم نه نوزاد ببینم نه باردار..حالا میدونم میخوان بگن حسادت میکنه ولی بخدا واسشون دعا میکنم فقط کشش یاذاوری خاطرات بارداری خودمو ندارم

من دیروز عصر تو خواب دیدمش ولی اصلا صورتشو ندیدم دیدم که خودم رو تخت دراز کشیدم بچمم گذاشتن بالای سرم بی جون..

خواهرم میگه شب و روز که بهش فکر میکنی برا همون دیدیش

حتی یبارم خواب دیدم مادرم تو بغلش بود میگفت بیا بگیر شیرش بده میگفتم نه بچه من مرده

مادرم میگفت انقد که گریه کردی خدا برگردونده ولی من میگفتم نه دروغه

من دارم سرترالین مصرف میکنم یکم آرومم والا تا الان دق مرگ شده بودم همسایه بالاییمون نوزاد داره شبا ...

پس اگه داروی آرام بخش مصرف میکنی نمیشه باردار بشی

واااای خدای من چه بد!!😔😔😔من که الان گفتی سرم تیر کشید بخدا..خانوم دوست همسرم با من باردار بود ماه ...

من بدبختو بگو کی هی باید برم ملاقات نوزاد و زائو...بر خلاف میلم  فامیل شوهرن اصلا دلم نمیخاد بدم براشون دعا ی سلامتی میکنم اگه بدونی تو این شش ماه چقدر عداب کشیدم پیش من میگن وای بچم اذیت میکنه نق میزنه گریه میکنه وای سرما خورد وای پوشک گرونه وای خسته شدم از بیخوابی. الان چهار پنجتا نوزاد تو فامیل شوهرمن نزدیک نزدیک هیچ کس منو درک نمیکنه فقط خانواده خودم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من لیاقت اون فرشته رو نداشتم خدا خوب داغی به دلم زد لیاقتم همین حسرت به دل موندن تا قیامت بود و چشما ...

چرامیگی لیاقت نداشتی میشه بگی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من دیروز عصر تو خواب دیدمش ولی اصلا صورتشو ندیدم دیدم که خودم رو تخت دراز کشیدم بچمم گذاشتن بالای سر ...

آخی عزیزم فقط به خاطر اینه که هر لحظه بهش فک میکنی

لیا جون تو که الان تقریبا ۶ ماه شده و زایمانت طبیعی هم بوده میتونی اقدام کنی.زودتر اقدام کن بزار حال ...

با این افسردگی که من دارم حالا حالاها حامله نمیشم

قرص سرترالین میخورم یکمم آرومم والا مثل روز اول داغونم..

راستش دلیلشو که پیدا نکردم این بیشتر زجرم میده مری

من بدبختو بگو کی هی باید برم ملاقات نوزاد و زائو...بر خلاف میلم  فامیل شوهرن اصلا دلم نمیخاد بد ...

الهی بگردم خیلی سخته.من جات بودم عمرا نمیتونستم برم و نمیرفتم.بازم ماشالله ظرفیتت بالاست که میتونی من تحمل ندارم

با این افسردگی که من دارم حالا حالاها حامله نمیشم قرص سرترالین میخورم یکمم آرومم والا مثل روز اول د ...

مگه نمیگی مسمومیت بوده..دیگه دنبال علت نباش..چون علتی پیدا نمیکنی

من دیروز عصر تو خواب دیدمش ولی اصلا صورتشو ندیدم دیدم که خودم رو تخت دراز کشیدم بچمم گذاشتن بالای سر ...

😭😭😭😭😭

الهی بمیرم بچم گشنه رفت چهار روز شیر نخورد یه ساعت قبل بستری شیرش دادم ولی دیدم که قدرت مک زدن نداشت انگار میدانست دیگه اخرین باره که تو اغوش مامانشه بزور یکم شیر خورد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

با این افسردگی که من دارم حالا حالاها حامله نمیشم قرص سرترالین میخورم یکمم آرومم والا مثل روز اول د ...

اره اگه روحیه ات خراب باشه باردار نمیشی اگه هم بشی افسردگی بارداری میگیری اون نی نی بعدی هم گناه داره بهش ظلم میشه