2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی دورت بگردم خواهر جون ..ما همه دردتو میفهمیم.بخدا هر دفعه که یه مادر داغ دیده جدید به جمعمون اضا ...

اره خواهر چقدر سخته .وقتی اتاق عمل بچمو بیرون اوردن چون ثداشو نشنیدم به دکتر گفتم میشه بچمو نشونم بدی گفت حال نداره گذاشتیم دستگاه .یاد حرفش میوفتم دلم خون میشه بمیرم برا بچم بدون اذیت کردن مامان وباباش رفت نزاشت بغلش کنیم.ایوای خدا دلم میترکه

خدایا شکرت🖤
۶۷۷بمیرم برات ماهمه دردتوکشیدیم هنوزم داریم میسوزیم مگه یه ادم چقدرعمرمیکنه که همشوبایدتونگرانی ازبا ...

برای مادر خیلی سخته.هست ماه تو دلم نگه داشتم آخر همه زحمت هام به باد رفت .نمیدونم شاید خدا لایق ندید منو

خدایا شکرت🖤

خانوما برا هممون سخته ولی بیاین بجای حرف زدن دنبال علت باشیم که چرا فرشته هامون رفتن

هر کی هر آزمایشی رفته بیاد بگه اینجا شاید یکیمون نرفته باشه و به دردمون بخوره..

یا بیاین بگین تو پرونده پزشکیتون دلیلشو  چی نوشتن..

بیاین اینبار با قدم‌های محکم بریم جلو

انشاا... که خدا هم دست خالی برنگردونه هیچکدوممون رگ

میدونم مری اصلانمیشه ادم یادش بره چون مثل همیم اینومیگم ولی من چرانمیتونم کناربیام امیدداشته باشم

مهرآ جووون تو بچتو از خدا میخوای دیگه..پس با ناامیدیت شیطان رو خوشحال نکن .تو یه خدایی داری از دخترت رو تو رحمت قرار داد.به جز اون کی قادره اینکارو کنه!!اگر کس دیگه ای بود الان همه دنبال اون میرفتن..پس بازم از خودش بخواه تنها توانا و مهربان هر دو عالم..بخدا جوابتو میده

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست