💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
میدونی نه اینکه به پسرم فک نکنم یا دلتنگش نباشم.هر روز هر ساعت جلو چشمامه.دیشب یهو باز دلم هواشو کرد و تو رختخواب اشکام میومد.جای خوابیدنم تو بارداری افتادم که همش استرس داشتم فقط به پهلوی چپ بخوابم و ..همه سختیا رو تحمل میکردم که زودتر صورتشو ببینم ولی خدا نخواست..به هر حال هیچ کس الان نمیتونه به گذشته برگرده و جلوی این اتفاقو بگیره ولی با امید و توکل به خدا دوباره انرژی میگیرم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
میدونی نه اینکه به پسرم فک نکنم یا دلتنگش نباشم.هر روز هر ساعت جلو چشمامه.دیشب یهو باز دلم هواشو کرد ...
چه حرف خوبی
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
منم سقط داشتم امیدوارم خدا بهم سالم صالحش رو بده اگر ب مصلحتم باشه
امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین
سلام منم دوتا بچمو تو پنج ماهگی از دست دادم بخاطر مشکل ژنتیکی که هم من هم همسرم داریم البته اینو تازه فهمیدیم ولی دکتر بهمون اجازه بارداری داده و گفته تو بارداری آزمایش از پرز جفت ازم بگیرن اگه مشکل داشت که زودتر سقطش کنن.خیلی امید دارم میخایم از ماه بعد اقدام کنیم به امید خدا