2777
2789

سلام به شما و ممنون از اینکه برای پاسخ گویی به سؤالات افراد، وقت صرف می کنید.
میخواهم بدانم آیا از نظر دین و شرع، نطفه گذاری در ماه محرم و صفر اشکال دارد یا نه؟ به خصوص ماه صفر. در واقع میخواهم بدانم آیا این ماه ها و شرایط آنها بر بچه ای که در آن ماه به وجود می آید، تأثیر منفی دارند یا خیر؟ آیا آمیزش و نطفه گذاری در این ماه ها کراهت دارد یا خیر؟ به خصوص ماه صفر.
ممنون از شما

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
اسلام براي همه جنبه هاي زندگي انسان و از جمله در مورد آميزش برنامه هايي ارائه كرده است كه رعايت اين آداب، در بهداشت فردي و اجتماعي، روحي و جسمي زن و شوهر، بچه دار شدن و سالم بودن آن، ازدياد محبت و غيره تأثير دارد. اسلام عمل زناشويي و بچه دار شدن را در هر جا و هر محلي اجازه نداده است و بايد جاي مخصوص و مناسبي براي اين كار در نظر گرفته شود و در تحت شرايط خاصي انجام پذيرد.
- تأثير زمان آميزش در حالات و روحيات فرزند:
براي آميزش زماني در نظر گرفته شده است كه عدم رعايت آن مي تواند تأثيرات بدي را به دنبال داشته باشد؛ چنانچه امام صادق (ع) مي فرمايد: «در اول و وسط و آخر ماه جماع مكن كه باعث سقط فرزند (جنين) مي شود و اگر فرزندى متولد شود ممكن است ديوانه باشد يا صرع داشته باشد... »(1)
يا مثلاً آميزش در ايام حيض و نفاس و در حال روزه داري نباشد. پيامبر اكرم(ص) فرمودند: «هر كس در حال حيض با همسر خود همبستر شود و فرزندي كه متولد مي شود مبتلا به خوره يا پيسى باشد، پس ملامت نكند، مگر خود را»(2)
- فرزند دار شدن در ماه محرم و صفر از ديدگاه اسلام:
مجامعت با همسر براي فرزند دار شدن در غير از ايام حيض و نفاس و در حال احرام و روزه يا موارد ثانوي ديگر حرام نمي باشد. «مجامعت در ماه هاي محرم و صفر و ايام شهادت و سوگواري حرمت شرعي ندارد، بلي اين يك نوع احترام به پيشوايان ديني محسوب مي شود، همچنان كه معمولاً افراد در مرگ عزيزانشان به احترام آنها مدتي از مجامعت كناره مي گيرند.»
اما حامله شدن و انعقاد نطفه در شبهاي عيد فطر، قربان، نيمه شعبان، اول، وسط و يا آخر ماه مكروه است. اما در ايامي مثل ماه محرم و صفر، ماه مبارك رمضان، ايام ولادتها و شهادت ائمه(ع) بارداري در آن ايرادي ندارد، شما مي توانيد در هر ماهي غير از روزهاي نهي شده باردار شويد و از ديدگاه دين وشرع، هيچ اشكالي ندارد و هيچ تأثير منفي روي فرزند نمي گذارد

https://www.pasokhgoo.ir/porsesh/فرزنددار-شدن

ایام شهادت رو هم که بخاطر احترامش رعایت میکنیم ان شاالله

أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ                                                                    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هفته ده اما ساک و جنین تو هفته 6 مونده بودن. رشد نکردن. جنین حتی تا سونو گرافی واژینال نکردم مشخص نش ...

اره عزیزم رفتم دکتر گفت دارو گیاهی بحوو حونه اگه دفع نشد بیا بستری شو که با دارو گیاهی خونریزی کردم 

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟  

خانما اگه بیدارین توروخدا ج بدین.من دیروز یکم ورزش کردم درازنشست و......ازظهر جای بخیه هام بدجوری درد میکنه خیلی دل درد و کمردرد دارم.یعنی جیزی شده؟امکان داره بخیه های داخلیم چیزیش بشه؟

بدجوری دل درد دارم.انگار ازعمل تازه اومدم.خیلی نگرانم .کسی تجربه نداره؟

نگران نباش بلاخره فشار اومده هنوز زخم کاش نمی رفتی، ،برو پیش دکترت چیزی نیست ان شاالله 

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰

الان بهتری 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
منمگل پسرمودی ماه97ازدست دادم خیلی داغونم

سلام عزیرم خوبی عزیز دلم متاسفم هیچ کلمه ای نسیت بهت بگم تا از غمت کم بشه فقط از خدا میخام دلتو آروم کنه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

پسرت چند وقتش بود چرا آسمونی شد

ایشالا دامن همتون سبز شه مامان گلیا💚😍

مرسی از دعای قشنگت   انشالله همه منتطرا امسال بهترین روزهارا تجربه کنن