2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

السا جان فردا میگن ایرانیا یه چیز مشکوک فرستادن اینور  خبری میشه😂😂😂

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
متوجه منظورت نشدم عزیزم  کدوم نقطه چین ؟

همین چیرش دیگه😅

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

همسرت بفهمه سریع گوشیو برمیداره زنگ میزنه دختر عموت میگه:حالا کارت ن به جایی رسیده که فلان کفتار ماده واسه بچه دار شدنمون میفرستین!!😂

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
میدونی که کبوترا فقط با جفت خودشون امیزش دارن خیانت نمیکنن

درووووغه... من ی مدت شوهرم کبوتر نگهداری میکرد... یعنی هر کی به هر کی بود ... ی وقتایی روی دست شوهرم ..تکون تکون میکردن و از خوشی از حال میرفتن🤣🤣🤣🤣یعنی شوهرم غش میگرد از خنده میگفت لامصب آخه کجای دسته من به اونجای زنت رفته که اینجوری میکنی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

البته این دختر عموم خیلی اهل خرافاته همسن منم هست 

با شوهرش وقتی که دوست بود خیلی پیش رمان و دعا نویس میرفت که شوهرش اینو بگیره 

یکبار رمال بهش گفته بود باید جیش زن حامله رو بره بریزه پای درخت 

بعد من یک همکار داشتم حامله بود اومده بود دختر عموم بمن میگفت ازش خواهش کن جیش اش رو بریزه توی شیشه ای که براش اوردم بهم بده 

وای خلاصه ما با بدبختی رفتیم به همکارم گفتیم که جیش اش رو بریزه توی شیشه بده دختر عموی من 

خلاصه بعد چند سال دختر عموم با بچه اش همکارم. و توی خیابون دیده بود بعد بهش گفته بود ببین این بچه ای که بغلمه حاصل جیش تواه . دختر عموم خیلی هم شوخ هست . همکارم هم مرده بود از خنده 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
درووووغه... من ی مدت شوهرم کبوتر نگهداری میکرد... یعنی هر کی به هر کی بود ... ی وقتایی روی دست شوهرم ...

وااااای خدای من جقدر باحال😂😂😂😂واای دل درد گرفتم انقدر آروم و ریز ریز خندیدم دوست داشتم به حرفامون قهقهه بزنم ولی همسرم خوابه

شوهر منم این مدلی سوزن تو خونه اضافه بشه میفهمه باید پلیس جنایی میشد😁خودشم عاشق این شغله

زندگی با یک بازرس جنایی خیلی خیلی سخته و اصلا راحت نیست. مدام باید نگران امنیت خانواده باشند. از من که تجربه ۳۷ ساله دارم، بپرسید.🙈🙈

اخه گفتی کبوتر!فک کنم اشتباهی یه جای کفتار نوشتی کبوتر

وای خدا من همش کفتر میخوندم 😭😭😭😭😭😅😅😅😅😅😅😅😅😅

آذر جان این  نقطه چین کبوتر شر نشه برات اونور آب

اهان الان منظورت رو گرفتی 

فلان کفتار منظورت بود 

چون گفتی کبوتر متوجه نشدم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
البته این دختر عموم خیلی اهل خرافاته همسن منم هست  با شوهرش وقتی که دوست بود خیلی پیش رمان و د ...

وااای خدای من🤣🤣🤣🤣چقدر باحاله دختر عموت!چه کارایی می کنه خدایا😂😂😂