2777
2789

امشب میلاده بیان همگی دعای توسل بخونیم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

من هستم میخونم 

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان حدود ده پونزده ساله تولد امام رضا همیشه انقد خوشحالم و هر سال همون روزای نزدیک ولادت امام رضا یه اتفاق خوب و خوشحال کننده واسم میوفتاد واسه شیرخوارگاه ها یا مرکز نگه داری معلولین شیرینی میبردم ولی امسال بدترین ساله😭تولد امام رضا ست و من دل شکسته و داغونم..

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

امسال دلت شکسته بهتر حاجتتو میده

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
منم ازاین میسوزم اوناقرصم نمیخورن بچشون اونطوری انوقت مااینطوری

عزیزم هر  کس به بدنی داره  یه سرنوشت و حکمتی داره باور میکنی تو فامیل شوهرم ده پونزده تا نی نی داره هی پشت هم دنیا میاد همشم سالم سالم زایمان منم از هم سختتر بود هر روز استوری نوزاد میزارن  دیگه هرکس یه سرنوشتی داره  بخدا بچه تو گونی جا برنج تو شهرمون پیدا کردن  هیچیش نشد. تو سرویس بهداشتی گذاشتن رفتن چیزیش نشد قدیم یکی از فامیلا دورمون بچشو تا یه روز جا گذاشت جایی  بسکه زیاد بودن گفت اینو نمیخام تا جاریش رفت بچه را داد بهشون الان چندتا بچه داره

خودمم میگم این همه بچه تو بیمارستان  مامانا میگفتن پسرت چه خوشگله چه درشته بچه زیر یه کیلو و سه قلو سالم از دستگاه اومدن بیرون مال من نه  میون اون همه نوزاد مال من نموند   باید در برابر تقدیر خدا سر تسلیم فروبیاریم

مری دکترگفت یه مریض داشتم بعدچهلمش حامله شدحالامن میخام تعیین جنسیت کنم ولی بعدپریودم تموم شه اقدام ...

سرچ کن برا تعیین جنسیت تو سایت خیلی هست ..ولی آخرش هرچی خدا بخواد

روزی که بچمو بردم دکتر گفتم یه سرمای سادست ولی دست خالی برگشتم همیشه به شوهرم میگم من هیچ فکرنمیکردم دست خالی برگردم خاکش کردم اومدم خونه داشتم دنبالش میگشتم گهوارشو قائم کردن ولی من همه خونه را میگشتم دنبال پسرم وسایلشو بو میکردم هنوزم پامو نمیزارم جایی که اون بود میشنم هی نگاه میکنم سر جاش و گریه میکنم و میگم خدایاااا حکمتتو شکر

این روزها هم میگدره عزیزم توکل کن بخدا از خدا دوری نکن ناشکری نکنی ..من تو بارداریم کلی صدقه دادم کمک کردم موقع تولد بچم هم همینطور کلی لباس و کفش میدادم به نیازمندان  .ولی خواست خدا نبود هیچ وقتم حتما خدا جواب صبوریمو میده مطمئنم......امیدتو نو از دست نده  

یکی از جاریام خیلی دلداریم داد همش میومد پیشم گفت نباید افسرده بشی .آخه خودش دوتا از دست داد من بهش میگفتم چه کشیدی چه کشیدی  یه پنج ساله یه شش ماهه ناز و خوشکل مریضم نبودن

ینی حتی اگر نسبت فامیلی با همسرمون نداشته باشیم بازم امکان نقص لوله عصبی هست!!؟؟ حالا مگه این مشکل ...

من و همسرم هیچ نسبتی باهم نداشتیم حتی از دو نژاد مختلفیم ولی بچمون این مشکل رو داشت البته مشکل اصلی اون قطعه گم شده کروموزومی بود که باعث همه این جریانات شده بود من تا اونموقع حتی اسمشم نشنیده بودم   تو اون دوران که درگیر بودیم تو یه گروه عضو شدم همه بچه هاشون این مشکل رو داشت دو تا اقای جوون هم بودن که خودشون موقع تولد این مشکل رو داشتن اکثرا جراحی کرده بودن مشکل حرکتی فقط دو سه تا بچه داشتن بقیه راه میرفتن واز ازلحاظ سالم بودن فقط مشکل مثانه رو همه داشتن 

اگه تنها مشکل همین نقض لوله باشه که با امینو سنتز مشخص میشه با جراحی تو شکم مادر درمان میشه و عوارض جانبی کمتری داره اما باید تا قبل هفته ۲۴باشه ولی متاسفانه این مشکل اغلب همراه با یه نقض کروموزومیه و بچه فوت میکنه و به جراحی نمیرسه و بچه رو آزمایش ژنتیک میفرستن که متوجه مشکل اصلی بشن 

علت مشخصی نداره فقط من متوجه شدم اواخر دهه شصت ابتلا زیاد بوده و داره دوباره زیاد میشه و تو استانهای جنوبی هم ابتلا بهش بیشتزه پزشکا خودشونم نمیدونن دقیقا چرا پیش میاد فقط میگن کمبود اسیدفولیک 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
مری دکترگفت یه مریض داشتم بعدچهلمش حامله شدحالامن میخام تعیین جنسیت کنم ولی بعدپریودم تموم شه اقدام ...

من که هنوز بعد ۵۰ روز پریود نشدم. مریضش سزارین بوده یا طبیعی؟؟

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
من و همسرم هیچ نسبتی باهم نداشتیم حتی از دو نژاد مختلفیم ولی بچمون این مشکل رو داشت البته مشکل اصلی ...

شایدم بخاطر گرد خاکه خاکهای آلوده ای که از کشورهای همسایه میاد 😔