2777
2789
مهرا منم مث تو خیلی ناامیدم  آینده برام تیره و تار هست  حداقل تو یک امیدی داری اقدام دار ...

میدونم سخته ولی چه امیدی هرماه هرماه دست خالی باراول سردوماه حامله شدم اینبارچی ۳ماه گذشته دیگه امیدی ندارم منم میگم کاش میشدتمام این ۴ماه که گذشت یه خواب باشه 

عزیزون از غم و درد جدایی به چشمونُم نمونده روشنایی گرفتارُم به دام غربت و درد نه یار و همدمی ، ...

چه شعر زیبایی پصف حال دل همه ما 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزون از غم و درد جدایی به چشمونُم نمونده روشنایی گرفتارُم به دام غربت و درد نه یار و همدمی ، ...

بمیرم برای دلت منم همینطورم دلم میخادباکسی حرف بزنم ولی هیچکسوندارم

میدونم سخته ولی چه امیدی هرماه هرماه دست خالی باراول سردوماه حامله شدم اینبارچی ۳ماه گذشته دیگه امید ...

مهرا دخترت رو چرا از دست دادی دلیلش چی بود ؟ 

ببخش حافظه ام جلبکی هست 

فکر کنم هفته ۳۴ از دست دادی درسته ؟

یعنی منظورش تو بوده که نری ؟  ارسام منم خیلی خسته ام حالتو درک میکنم

اره من خاک بر سر   السا به ارواح خاک پسرم من همیشه ذوق همه رو میکنم این فکر تو سرم نمیاد نمیدونم چرا اینقدر دلم میشکونن خیلی خستم خیلی هیچ راهی ندارم جلو روم چرا انقدر بی رحمن خدایا من خستم یکم خدایی کن بزا منم برا امثال من 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
میدونم سخته ولی چه امیدی هرماه هرماه دست خالی باراول سردوماه حامله شدم اینبارچی ۳ماه گذشته دیگه امید ...

اینبار استرست زیاده عزیزم برای همین 

سعی کن یکم ریلکس باشی حداقل بخاطر برگشت دخترت 

نگو غم نگو تنهایی دیگه به جای بدی رسیدم حالم خرابه نمیخام اینجا بگم انرژی منفی بدم ولی جایی ندارم کس ...

بگوعزیزم منم نمیومدم حال بقیه روخراب نکنم ولی میبینم همه بچه هاحال منودارن بگویکی مثل من که کسی ونداره حرف بزنه مجبوراینجابگه شایدسبکترشدمیترسم زندگیمم ازهم بپاشه ازخونم بدم میادبجازندگی مردگی توش جریان داره خداچراصدامونمیشنوی 😭😭😭😭😭

اره من خاک بر سر   السا به ارواح خاک پسرم من همیشه ذوق همه رو میکنم این فکر تو سرم نمیاد نمید ...

ای وای چطور دلشون میاد این حرفو بزنن 

خدا جوابشونو بده 

چه آدمای بیشعور و عوضی هستن 

چقدر راحت دل میشکونن 

بگوعزیزم منم نمیومدم حال بقیه روخراب نکنم ولی میبینم همه بچه هاحال منودارن بگویکی مثل من که کسی وندا ...

چی بگم دیگه قول دادم به خودم هبچی نگم دق کنم برم مهرا نآمید نشو هنوز معلوم نیست شاید لقاح تازه بوده و بتا بالا نرفته بوده عددش هم شاید خبری باشه نگران نباش

مهرا دخترت رو چرا از دست دادی دلیلش چی بود ؟  ببخش حافظه ام جلبکی هست  فکر کنم هفته ۳۴ ا ...

اره نمیدونم اخرگفتن غلظت خون من الکی الکی بچم رفت کاشکی منم سرزایمان باهاش میرفتم این روزارونمیدیدم چراخدااشکامونمیبینه؟بخداکورشدم خداچجوری میبینه جواب نمیده چجوری دلش میاد؟

منم خیلی حالم خرابه امروز. 

هم همکلاسی هام سر کلاسن امسال درسشون تموم میشه 

من توی خونه زل زدم به در و دیوار 

بچه ای هم که نیس حسرتش موند تا آخر توی دلم 

کاش خدا یکم از خدایی اش رو بمن نشون میداد 

ای وای چطور دلشون میاد این حرفو بزنن  خدا جوابشونو بده  چه آدمای بیشعور و عوضی هستن  ...

نمیدونم این دیگه چه خفتی هست دارم میکشم همونا بهترن خدا خدای اوناست نه من اون از روزی ک داشتم زار میزدم تو بیمارستان اونجوری دلم شکست اون زنه ک صدای شکستنش تو گوشم بود اینم از این 

اره نمیدونم اخرگفتن غلظت خون من الکی الکی بچم رفت کاشکی منم سرزایمان باهاش میرفتم این روزارونمیدیدم ...

یعنی مال تو هم الکی مث من یکهو قلبش توی شکمت ایستاد ؟ 

آزمایش ایمنی انعقادی دادی ؟ 

بارداری بعدی باید چیکار کنی ؟