2777
2789
انشالله که خدا کمکت کنه و به زودی باردار بشی♥️♥️

ممنونم،ان شالله که هر کی به صلاحش هست بچه دار بشه،بچه سالم و صالح عزیزم 

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 
دقیقا همینطوره... 😢😢😢دست خودمون نیست یهو غمش میاد چنان فشاری به قلبم میاره که انگار میخواد جونم ب ...

فک میکنم اکثرا کسایی که مرده زایی داشتند توی بارداری بعدی باید هپارین بزنن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دوستان خیلی میخان آرومم کنن البته تاحدی تونستن واقعا ممنونشونم اگه نبودن دق کرده بودم ولی سخته خ ...

آخی عزیزم..😔😔خدا پدرتون رو رحمت کنه...منم پدرم رو از دست دادم.. توکلت بخدا باشه از لحاظ روحی رو خودت کار کن و تغذیه رو جدی بگیر نا امید نباش اصلا ... هر چی ترس و استرس داری از خودت دور کن .. وبا توکل و خیال راحت اقدام کن.. انشالله خبر بارداریتو بزودی بشنویم...

میدونم .. هیچ وقت فراموش نمیشه ..تا همیشه تو قلبمون هستن ...عزیزم دیدم دوستان خیلی تلاش میکنن بهت آر ...

افرین👏👏👏همین که یک ماه بعدِ از دست دادن بچت میتونی چنین جملاتی به زبون بیاری ینی قوی هستی و مطمئن باش بارداری بعدیت موفقه.

بچت پسر بود؟؟

فک میکنم اکثرا کسایی که مرده زایی داشتند توی بارداری بعدی باید هپارین بزنن

دکتر گفت بعد سقط دوم و یا سوم هپارین میزنیم ولی چون دید من خیلی حساسم و اصلا تحمل ی اتفاق این شکلی رو ندارم گفت ریسک نکن و اسپرین و هپارین بهت میدم...فردا پیش ی متخصص خوب نوبت دارم ببینم اون چی میگه 

خوب میکنی نمیتونم بگم غصه نخورچون واقعانمیشه من دکترگفته قلبت ازفشاروغصه دوباره تکرارشه سکته میکنی ب ...

عزیز دلم در حال حاضر آرزوی محالیه. فقط تو ایران سالانه ۲۵۰ هزار سقط و ۱۰۰ هزار مرده زایی داریم .حالا دیگه تو کل دنیا رو حساب کن..پس فقط ما نیستیم که داریم درد میکشیم

اهان چون فرصتت زیاد نیست بهتره زود اقدام کنی. بچه دومت بود؟

اره عزیزم ... خودم بشدت پشیمونم چرا اینقدر دیر اقدام کردم واسه بچه میدونی ی وقتایی چند سال عمر مثله ی چشم بهم زدن میگذره 

ممنون عزیزم... بله پسر بود

خیلی جالبه چقدر آمار سقط و مرگ جنینی نوزادان پسر بالاتره.دوست صمیمیم پرستاره.و بارداریش با من بود از ماه دوم بارداری مسمومیت گرفته و هر ماه میگفتن ختم بارداری..ولی به هر حال خدا بهش رحم کرد الان دخترش بغلشه ماشالله.بعد میگفت ما تو دوره طرح که تو بیمارستان بودیم میدیدیم استادامون تو بخش NICU همش بیشتر بالای سر نوزادان پسر هستن ازشون میپرسیدیم میگفتن دخترا قوی تر هستن و امار مرگ و سقطشون کمتره و مادامی که به دنیا بیان خییلی از خطرها رو مشت سر گذاشتن ولی پسرا حتی بعد از تولد هم تا یکماه احتمال مرگشون از دخترا بیشتره.کلا تو بزرگسالان هم میبینیم که زنان قوی تر هستن.همین زایمان و بارداری مگه پروسه ساده ایه!!!!!خداوند ما رو اینجوری قوی آفریده و خیلی دوستمون داشته و داره💙💙💙💙