2777
2789
باشه عزیزم 

ان شاءالله بعد تمام شدن شرکت میکنم تو ختم قرآن، ،،

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
😔😔😔😔درسته اما نمیدونم چرا حس میکنم ما دردمون بیشتر ،،،حداقل اونا با بچشون زندگی کردن حسش کردن ام ...

عزیزم من ۴۰هفتگی پسرم رو از دست دادم . چیزیم نشد . الان یه پسر یه ساله دارم . اگه چیزیش باشه من دیگه میمیرم مطمعن باش. درد اونا از درد ما خیلی بالاتره . 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرشته جون چندوقت؟خونریزی تاکی هست؟

من ۲۱ روز همچنان دارم لک بینی گاهی خون ریزی کم میشه میکن ۴۰ روز  زمان میبره تا رحم و جای کنده شدن جفت خوب بشه و قطع بشه 

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
عزیزم من ۴۰هفتگی پسرم رو از دست دادم . چیزیم نشد . الان یه پسر یه ساله دارم . اگه چیزیش باشه من دیگه ...

خدا  گل پسرتو حفظ کنه عزیزم......

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزیزم من ۴۰هفتگی پسرم رو از دست دادم . چیزیم نشد . الان یه پسر یه ساله دارم . اگه چیزیش باشه من دیگه ...

خدا برات حفظش کنه، ،شاید،، حرفت درست ،،اما من که بچم لمس نکردم دردم خیلی زیاده چه آرزو ها داشتم براش لباس خریدم سبسمونی،،شوهرم  هر روز میگفت دخترم کی میاد له له میزد اما 😭😭😭همش شد درد و رویا 

من دیگه خودم مهم نیستم باورتون میشه چندباربه خودکشی فکرکردم

توروخدا شروع کن به قرآن خوندن ذکر گفتن  افسرده نشی....جاریم پسرش مردهدنیا اومد اوایل حالش بد بود سر شش ماه باردار شد خداروشکر الان پسرش بزرگه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من دیگه خودم مهم نیستم باورتون میشه چندباربه خودکشی فکرکردم

منم فکر کردم اما باز به خاطر مادر و پدرم و شوهرم بی خیال شدم، ،،خودت باید خوب باشی و قوی که برای بچت مادری کنی ان شاالله زود دامنت سبز میشه اما اول به خودت برس فرصت بده

خدا برات حفظش کنه، ،شاید،، حرفت درست ،،اما من که بچم لمس نکردم دردم خیلی زیاده چه آرزو ها داشتم براش ...

عزیزم اگه دنیا میومد بعد بزرگتر میشد از دستش میدادی خیلی خیلی سختتر بود خیلی من میدونم

بمیرم برات فرشته جان اخ اخ منممممم اخ که میگی میسوزم عین همیم

خدا نکنه عزیزم، ،،ببین من ۵ سال پیگیر دارو دکتر و درمان بودم هر ماه انتظار که این ماه باردار میشم اما هر ماه نمیشد و داغون میشدم سال پیش تو ۶ هفته سقط کردم ۱۰ ماه بعد اون باردار شدم که ۶ ماه از دست دادم ،،،الانم بعد ۶ ماه دوباره شروع میکنم بازم باید پروسه  درمان ادامه بدم هی دارو قرص که باردار بشم این دارو ها آدمو نابود میکنه واقعا سخته آمپول دور ناف و خوردن چند نوع قرص که معده داغون میکنه