2777
2789

روزی که این مشکل براش پیش امد همون شب یکی از اقوام خواب دید که یه نفر بهش میگه این دختر فقد تو چشم افتاد بهشون بگید حتما عقیقش بکشن بعداز انجام این کار دخترم میگفت واقعا اروم شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روزی که این مشکل براش پیش امد همون شب یکی از اقوام خواب دید که یه نفر بهش میگه این دختر فقد تو چشم ا ...

یه شخص عارف و مومن که نه با کسی حرف میزنه و نه دوست داره بشناسنش تا منو دید گفت:بابا..فقط نظر داشتی اونم نه دنبال بچت..بخاطر رابطه خودتو همسرت و..بعد من با لطف خدا ۷ شب یه سری اعمال انجام دادم که ۴ شبش خدا چیزهایی بهمون نشون داد که جوابمو گرفتم و اون ادم که حافظ قران هست رو بهم نشون داد با جنیان بود و .. نمیذاشت من سوره ناس بخونم و من سوره ناس رو فریاد میزدم جن رفت و اون مرد لال شد😢😢😢و شبهای دیگه و ..که نمیتونم متاسفانه بگم.من اثلا چشم رو قبول نداشتم و میگفتم خرافاته 

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
اصلا خرافات نیست من که خیلی اعتقاد دارم

اتفاقا اون انسان عارفی که میگم‌گفت باید عقیقه کنی برای خودت..و اون فرد تنگ نظر شوهر دوستمه که حافظ قرآنه و توی بارداری هی میرفتن و میومدن و همش از زندگیمون میپرسید و .. که اون آقای مومن گفتن ارتباط باهاشون صحیح نیست..بله الان دیگه اعتقاد دارم

اره عزیزم منم خواهرشوهرم چندروزپیش دلموشکوندمنم نذری مادرشوهرم نرفتم دوروزگریه کردم تمام تاسوعاعاشور ...

انشالله خدابهت یه بچه سالم وصالح بده باعث سربلندیت بشه اونایی هم که دل میشکنن واگذارکن به خدا ،باهردست بدن باهمون دست پس میگیرن.

شادزی 
😭😭😭😭مث مامانم چند روزی که بیمارستان بودم همش بالا سرم بیدار بود یهو در طول شب چرت میزد من میدیدم ...

عزیزم 😔😔😔امیدوارم خدابهت نی نی بده اونقدرم اروم وخوش اخلاق باشه که شب بیداری نده به تو ومامانت .ازته قلبم برات دعا کردم .❤❤❤❤

شادزی 
عزیزم 😔😔😔امیدوارم خدابهت نی نی بده اونقدرم اروم وخوش اخلاق باشه که شب بیداری نده به تو ومامانت .ا ...

ممنونم از دعای زیبات♥️منم همین آرزو برات دارم