2777
2789
عزیزم تو این لحظه فقط منتظر یه امید بودم ک یکی بهم بده متاسفانه تو بارداری سومم ک خارج از رحم شدم لو ...

آرسام جان دلت حتما شاد میشه که من تو مشهد خواب پسرت آرسام الرضا رو دیدم..

بچه ها توروخدا یه کاری کنین مهرا برگرده من خیلی ناراحتم... ماهایی که بچه اولمونه خیلی داغون شدیم م ...

مهرآ حتما برمیگرده،الانم از همسرش دور شده بیشتر اعصابش به هم ریخته..به همین زودی میاد بهمون سر میزنه آخه کبوتر جَلدِ خودمونه😁😙😙😙

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آرسام جان دلت حتما شاد میشه که من تو مشهد خواب پسرت آرسام الرضا رو دیدم..

من خیلی دلم هوای مشهد کرده ولی همسرم از سفرهای زیارتی خوشش نمیاد.راستش خودمم اصلا خوشم نمیاد ولی نمیدونم چرا انقدر دوست دارم برم مشهد پیش امام رضا😢😢😢

آره مهراجان برو اون تاپیک هارو بخون ببین من چیا نوشتم عین ماههای اول منی عزیزم آرسام اولین همدرد من ...

الهی بگردم عزیزم😢😢😢خدا پدرتو بیامرزه و روحشون قرین رحمت پروردگار مهربون باشه.

منم مامانم خیلی غصه خورد واسم چون بچه اولش دو ماهه بوده و سینه پهلو میکنه و ممیره و مامانم افسردگی شدید میگیره ..همیشه تعجب میکردم بعد ۴۵ سال از مرگ بچش چرا هنوز چشماش اشک جمع میشه و باهاش شوخی نیکردیم اما الان میفهمم.مامانم هنوزم در مورد پسرم میگه اون مث یه پرنده کوچولو از پیشمون پرواز کرد و رفت یا میگه مث یه ماهی کوچولو از دستمون لیز خورد و رفت پیش خدا😢😢انقدر با احساس تشبیه میکنه چون این دردو حس کرده..بعدم میگفت مامان منم ضربه کمی نخوردم پسرت که رفت بچه منم بود از طرفی هم دخترمو دارم میبینم که بی قراره و گریه میکنه..

آره مهراجان برو اون تاپیک هارو بخون ببین من چیا نوشتم عین ماههای اول منی عزیزم آرسام اولین همدرد من ...

به خدا منم همینم با هر چیزی خودمو سرگرم میکنم . فیلم و سریال و نت گردی و ورزش و کتاب خوندن و ...فقط دوست دارم این روزا بگذره

"گاهی مجبوری برای راحت کردن خیال دیگران خود را خوشحال نشان بدهی ولی چه حیف که درونت غوغاست! " زویا پیرزاد

اره تاپیک مادرهای فرشته آسمونی بخون تو تاپیک هام ما هم مث خودت زجر میکشیم مهرا جان میدونم خیلی سخته خیلی ولی مگه قابل جبرانه مگه برمیگرده اگه قابل برگشت بود دار و ندارم میزاشتم ک فقط ۵ دقیقه برگرده 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

مهرا جان الان روزای خیلی بدی داری میدونم ولی نزار حال دلت به اندازه من خراب بشه من دوسال و ۳ ماه شده ولی بخاطر زجرام انگار روز اول هی از روز اولم برام بدتر میشه تازه تر نمیگم ک چه مشکلاتی دارم به چه وضعی افتادم ولی خاهش میکنم به خودت بیا خیلی سخته ولی بعدا به حرفم میرسی انشالله زودتر دلت شادشه ک زودتر سرپا بشی .

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
به خدا منم همینم با هر چیزی خودمو سرگرم میکنم . فیلم و سریال و نت گردی و ورزش و کتاب خوندن و ...فقط ...

ای جوونم .. یکم زمان میخواد عزیزم ... همیشه زمان همه چیز رو حل کرده .. انشاله دلت ارومتر از امروزت میشه 💗💗💗

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲