2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدانکنه مری جانم من دیگه امیدی برام نمونده خودمواطرافیانمودارم داغون میکنم دیشب مامانم گفت خواب ماما ...

عزیزم انشالله خیره.تعبیرش رو نگاه کردم: از تصمیم گیری عجولانه بپرهیزید مرور زمان به نفع شما خواهد بود..

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
خدانکنه مری جانم من دیگه امیدی برام نمونده خودمواطرافیانمودارم داغون میکنم دیشب مامانم گفت خواب ماما ...

ببین تعبیرش حتما خیره و معنیش اینه که دلتو به خدا بسپار و بزار خودش تعیین کنه کی زمان باردار شدنته

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
مصی آمپولتودکتردادیاخودت گرفتی وکی بایدزد؟

دفعه اول تیر ماه ک روز13سونو دادم دو تا فولیکول خوب داشتم بعدش بردم ب دکتر نشون دادم گفتم همین الان بزن  و اقدام کن.ک من گفتم میخوام برم مسافرت و ازم خواست ماه بعدش روز ١تا 5 پری برم ک برام قرص و امپول تجویز کرد امپولامم روز 9 و 11زدم . و روز 13باز سونو دادم . ی فولیکول اما با استرسی ک داشتم نشد . این ماه هم تجویز کرده انشاله بدون دغدغه جسمی و روحی باردار شم ❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
دفعه اول تیر ماه ک روز13سونو دادم دو تا فولیکول خوب داشتم بعدش بردم ب دکتر نشون دادم گفتم همین الان ...

انشا...که میشی خداکنه یه خبرخوب ازبین بچه های تاپیک بشنویم همش یاس وناامیدی

همش حرفم باهاش گریه اس اون داره بااین حال من زجرمیکشه من نباشم بهتربه زندگیش میرسه 

الان شما با گریه کردن خودت و زجر کشیدن همسرت ک میخوای نباشی تا اون بهتر ب زندگیش برسه دو ماهه اقدامی و اصرار ب بارداری دوباره داری عزیز دلم  ؟؟؟ اگه اشتباه نکنم سه ماهه از زایمانت میگذره . 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
بچه ها شما چه زمانی از روز فولیک اسید میخورید؟منم فولیک اسید ۸۰۰ میکروگرم گرفتم چون یه مکمل زینک هم ...

اره عزیزم من سری قبل ی دکتر دیگه بهم  5 داد

این سری به دکتر گفتم گفت 1 کافیه