2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزيزم خوبي؟ خانمي شما چه مدت بعد از سزارينت اقدام كردي؟؟

سلام عزیزم ممنون

من 11ماه بعد سزارین اول سزارین دوم انجام دادم😖

ولی خوب خدا هیچ کدوم برای من نخواست 

2سال و 2ماه بعدسزارین دوم باردار شدم و انشاالله اینبار لیاقت داشته باشم 

سلام گلا خوبین خوشین؟ چه خبرااااا؟

دلتنگتون بودم شدیییید.. هستی گلی چطوری مامان؟ نی‌نی خوبه؟ شبنم..مریم..سپیده..محبوبه..مهتاب..نی‌نی روز..مامان پسری‌ها..نیلو جونم.. و بقیه دوستان بیاید خبر خوب بدین انرژی بگیرم عسلا😍😍

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام مهربوونم. قربونت برم. .تو گروه میام تو نیستی. .من این هفته بخدا گوشی اومددستم قبلش همش با گوشی ...

چطوری مامان خانوم؟ نفس گلی خوبه؟ از طرف من محکم ببوسش 😘😘 ببین محکمااااا🥰  

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
قربون دل مهربونت 😭😭 میام تاپیک تند دنبال پیامات میگردم که خبر بارداریت رو بخونم مطمئنم به زود ...

فدات قشنگم.. الهی گره‌ی کارت با دستای آقا امیرالمومنین ع باز شه و به سرعت نووووور به مراد دلت برسی نازنینم🤲😘

سلام گلا خوبین خوشین؟ چه خبرااااا؟ دلتنگتون بودم شدیییید.. هستی گلی چطوری مامان؟ نی‌نی خوبه؟ شبنم.. ...

سلام مهربان جونم خوبی مهربونم؟😍 خدا رو هزار مرتبه شکر من و دخملی جفتمون خوبیم❤️🙏🏼

کجایی دختر؟ برگشتی از مسافرت؟ خواهشا زودی بیا گروه دلمون تنگ شده

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام مهربان جونم خوبی مهربونم؟😍 خدا رو هزار مرتبه شکر من و دخملی جفتمون خوبیم❤️🙏🏼 کجایی دختر؟ بر ...

الهی شکر.. ان‌شاءالله این روزای باقی مونده هم به خیر و سلامتی بگذره🤲

آره عزیزم اومدم. دایی همسرم فوت شد دیگه اومدیم حالا تا شهریور که دوباره بریم بریم. چه خبر از بچه‌ها؟ الهام..فاطمه..اگه اشتباه نکنم سمانه..شبنم..محبوبه؟ الهی که همشون دلشون شاد شده باشه😍

از آرمیا کوچولو چه خبر؟ ان‌شاءالله که مشکلش حل شده باشه🤲

الهی شکر.. ان‌شاءالله این روزای باقی مونده هم به خیر و سلامتی بگذره🤲 آره عزیزم اومدم. دایی همسرم ف ...

ان شاالله عزیزم😍همه خوبن عزیزم تلگرامتو درست کن دیگه خب☹️ خودت چه خبر؟ اقدامی

از آرمیا کوچولو چه خبر؟ ان‌شاءالله که مشکلش حل شده باشه🤲

ارمیا کوچولو هفته پیش زایمان کرد عزیزم الان داره گل پسرشو شیر میده الحمدلله😍🙏🏼😍

ان شاالله عزیزم😍همه خوبن عزیزم تلگرامتو درست کن دیگه خب☹️ خودت چه خبر؟ اقدامی

الهی شکر. الهی که همیشه خوب و خوشحال باشن

من هیچی مثل قبل همچنان منتظر لطف خدام 

ارمیا کوچولو هفته پیش زایمان کرد عزیزم الان داره گل پسرشو شیر میده الحمدلله😍🙏🏼😍

الهی شکر الهی شکر الهی شکر🤲😍😍

خدایا هزاران مرتبه شکرت😍🤲

بهش بگو برای ما هم دعا کنه این روزا رو تجربه کنیم🙏