2777
2789
بچها رفتم . گفت عفونت شدید کردی اون سیاهیم عفونت شد کیست . هم کیست دراورد هم رحم شستشو داد خیلی حالم ...

خداروشکرکن زودفهمیدی ودرمانش کردی .وچه بهتر که همه ی کارت تویک روزانجام شد .خدایارت بوده.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
قربونت برم مصی مهربون انشاالله عزیزم🙏🏼 اره دیگه ایندفعه حواسم جمع هست و میدونم خدا هم کمکم میکنه . ...

حتما همینطوره عزیزم خدا حواسش بهمون هست ❤❤😍😍

من همیشه یادتونم و دعاگو هستم 

انشالله این روزای من رو بزودی تجربه میکنین و میاین از شیطنت های وروجکاتون میگین 🙏🙏🙏❤❤❤❤ 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا اول زیاد بود و چرا کم شده؟

بعد از اینکه امپولای انوکساپارینو زدم کم شد نمیدونم تاثیر این امپولا بوده یا خودش کم شده

اولش ۲۸بود دوهفته بعد۲۳شد دوهفته بعد ۱۹هربار سنو دادم کمتر شد

اصلا نترس عزیزم میتونی برای اینکه خیالت راحت بشه تو این دو هفته بری بیمارستانم چک بشی . من سه هفته آ ...

اره عزیزم دوماه اخر هفته ای ی بار میرفتم ان اس تی میدادم دکتر گفته ای دوهفته اخرو باید هفته ای دوبار بدی هفته ای یبار سنوی داپلر بدی 

سلام عزیزم خدا رو شکر چقدر خوشحال شدم برات به نظر من رشد نی نی خوب بوده و وزنش هم خوبه که سونو بیشتر ...

ممنونم عزیزم دلم

اون روز ک رفتم سنو ی خانمیو دیدم گف تو هفته ۳۷زایمان کردم وزن بچم ۴کیلو ۷۵۰گرم بود دکترا گفتن چون وزنش خیلی بالاس باید زودتر زایمان کنی ریش هنوز نارس بود قلبشم سوراخ بود برا همین میترسم وزن ربطی ب کامل شدن اعضای بدنش 

ممنونم عزیزم دلم اون روز ک رفتم سنو ی خانمیو دیدم گف تو هفته ۳۷زایمان کردم وزن بچم ۴کیلو ۷۵۰گرم بود ...

دخترمن ۳۷ هفته باوزن ۲۵۵۰ متولدشد اما ریه اش کامل بود.واحتیاجی به دستگاه نداشت.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
اره عزیزم دوماه اخر هفته ای ی بار میرفتم ان اس تی میدادم دکتر گفته ای دوهفته اخرو باید هفته ای دوبار ...

عالی👌👌👌

خوبه ک چک میشی خیالت راحت میشه 

من ۳۶ هفته سونو داپلر دادم ک گفت بازم مایع دور جنین کم شده ولی جنین تحت فشار نیست و تا دو سه هفته دیگه بارداری مشکلی پیش نمیاد ک من روزی ک بستری شدم ۷.۶ شده بود .  

۵ ب پایین ریسک و باید اورژانسی زایمان انجام بشه . اصلا نگران نباش فقط مایعات بخور ک همون میزان حفظ بشه . این روند طبیعیه 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
ممنونم عزیزم دلم اون روز ک رفتم سنو ی خانمیو دیدم گف تو هفته ۳۷زایمان کردم وزن بچم ۴کیلو ۷۵۰گرم بود ...

میدونی این چیزا اصلا معلوم نمیکنه من دیدم کسایی که ۳۴ هفته زایمان کردن و ریه کامل بوده به دکترت اعتماد کن عزیزم حواستم به حرکتای نی نی باشه انشاالله که خیره برات

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
بگردمت که میفهمم چی میگی.. منم درست حال و روز تو رو دارم.. این ماه اصلا فولی نداشتم و کلی گریه کردم. ...

الهی فدات شم مطمئن باش زمانش میرسه ومامان میشی

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️