2777
2789
گریه نه نیلو جون😔😔😔 به قول مهربان جان به حد کافی سخت هست ما نباید سخت ترش کنیم باور کن خودم ...

نمیدونم این چند روز چم شده فشار عصبیم خیلی بالاست

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان.شما میدونین ترکیب سیاهدونه و عسل که برلی گرم کردن رحمه چجوری تهیه و استفاده میشه؟

سلام عزیزم یه قاشق سیاهدونه رو نیمکوب کن بلافاصله زود با سه قاشق عسل مخلوط کن یعنی نسبتش یک به سه هست. صبح ها ناشتا یه قاشق بخور بعد نیم ساعت صبونه بخور

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
@taha12345 ‍  سلام عزیزم دوره هاتو چجوری سپری میکنی؟منظورم ورزشو دکتر و داروهای گیاهیه؟؟؟

سلام مريم جون چه خبراااا؟ كدوم روزا اقدام داشتي اين ماه؟

هستی جان

من میدونم حامله نمیشم با اقدام.حتی شوهرم خیلی گرمه.ولی فایده نداره.شوهرم تا یه ارایشی کنم لباسی بپوشم .غذایی درست کنم منفجر میشه.ولی میدونم با اقدام طبیعی و بدون دارو محاله.الان غسل کردم و نماز میخونم .این روزا میگه بیا اقدام.میگم برو بابا دلت خوشه.من میخام نماز بخونم.ولی توی تقویم علامت زدم چه روزایی بودن.۱۱&۱۳&۱۴&۱۵&۱۶&۱۸

ولی باز از رحمت خدا ناامید نبودم و تلاشمو کردم.شاید بشه

خدارو چه دیدی

فقط میگم نکنه بعد عکس رنگی عفونت بگیرم.چون نزدیکی کردم.من روز ۹ عکس رنگی رفتم.هستی جون.میگم من پاپ اسمیرم التهاب متوسط زده بودن.گفته بودن بعد درمان تکرار کنم .بنظرت این ماه هم پاپ بدم؟یا معاینه کافیه؟

😉

هستی جان من میدونم حامله نمیشم با اقدام.حتی شوهرم خیلی گرمه.ولی فایده نداره.شوهرم تا یه ارایشی کنم ...

عزیزم بازم پشتکارتون خوب بوده که🤣 نمیدونم فکر میکنم انتی بیوتیک قبلش یا بعدش میدن که عفونت نگیری به مظرم پاپ اسمیرتم تکرار کن عزیزم که خیالت راحت باشه

هستی جان من میدونم حامله نمیشم با اقدام.حتی شوهرم خیلی گرمه.ولی فایده نداره.شوهرم تا یه ارایشی کنم ...

همیشه بعدعکس رنگی احتمال عفونت وجودداره برای همین قرص کپسول مینویسن. عزیزم پاپ اسمیرمحض خاطرجمعی تکرار کن.

وازرحمت خداهم ناامیدنشو.وقتی خداخالق ماست فکربنده هاش هم هست.پیش یه پزشک خوب هم برو 🥰

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
همیشه بعدعکس رنگی احتمال عفونت وجودداره برای همین قرص کپسول مینویسن. عزیزم پاپ اسمیرمحض خاطرجمعی تکر ...

عزیزم دکتر زنان کپسول باید بده؟؟؟ یا اون دکتری که عکس رنگی رو انجام میده مینویسه؟

عزیزم دکتر زنان کپسول باید بده؟؟؟ یا اون دکتری که عکس رنگی رو انجام میده مینویسه؟

برای من دکتری که عکس رنگی انجام میداد منشیش برام نوشت .

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو