2777
2789
خانما ۲۷روزه سزارین شدم امروز رفتم قبر پسرمو دیدم به اصرار خودم شوهرم ازم قول گرفت گریه نکنم منو برد ...

عزيزم

علت فوت پسر شما چى بود؟ تو چه سنى بود؟

مراقبت كن از خودت عزيزم... خداينكرده به خاطر زود باردار شدن بعد از سزارين، اذيت نشى

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
عزيزم علت فوت پسر شما چى بود؟ تو چه سنى بود؟ مراقبت كن از خودت عزيزم... خداينكرده به خاطر زود بارد ...

توی ۳۴هفته بودم که دیدم تکون نمیخوره رفتم زایشگاه گفتن نوار قلبش افتضاحه سریع سزارینم کردن میگن ریه اش و شکمش آب کشیده بدنیا اومد بعد ۱۵ساعت فوت شد الان ۲۸روزه که سزارین شدم خود دکترا میگن هیدروپس شده .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما ۲۷روزه سزارین شدم امروز رفتم قبر پسرمو دیدم به اصرار خودم شوهرم ازم قول گرفت گریه نکنم منو برد ...

انشاالله هر چی صلاح همون بشه و دل شما هم با لطف خدا شاد⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
بچه ها من بازم اومدم با یه حس مبهم ۳۴روز شد از پریودم ک میگذره من پریود نشدم بیبی ها هم منفی .یه حسم ...

گلم آز خون بده حتما. انشاالله که بارداری نازنین 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام دوستان میشه برای پسرم دعا کنید عطسه و سرفه میکنه نمی دونم چیکار کنم تو این وضعیت شدید کرونا

انشاالله چیز مهمی نیست نگران نباش

مامان هایی که ماه های آخر فرشتشون رو از دست دادن و اقدامن یه گروه زدم لینکشو هم گذاشتم وارد بشین دور هم باشیم ..انشاالله به امید روزی که کنار هم همگی بچه هامون رو بغل کنیم ..

توی ۳۴هفته بودم که دیدم تکون نمیخوره رفتم زایشگاه گفتن نوار قلبش افتضاحه سریع سزارینم کردن میگن ریه ...

آخ، خدا به دلت صبر بده 😔

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
دکترم منو ارجاع داد ب دکتر مرصوصی چون این اتفاق افتاده برای بارداری بعدی ازمایشات لازم رو بدم در اصل ...

سلام عزیزم ببخشید میدونم از این پستت خیلی وقته گذشته 

فقط یک سوال دارم شما چندوقت بعداز زایمان اون ارمایشها رو انجام دادین؟همونایی که گفتین بجای ازمایش جفت و جنین خودم ازمایش دادم... واسه من داره یک ماه میشه از زایمانم و 37هفته به دلیل نامشخص پسرمو از دست دادم

خدایا بی نهایت بار شکرت...
ن هنوز ندادم ولی چند روزه کمر درد دارم جوری ک فک میکنم میخوام پری بشم ولی نمیشم دیشب در حدی کمرم درد ...

به احتمال زیاد بارداری عزیزم اینا علایم بارداریه

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
سلام عزیزم ببخشید میدونم از این پستت خیلی وقته گذشته  فقط یک سوال دارم شما چندوقت بعداز زایمان ...

سلام عزیزم . 

خواهش میکنم.. خیلی ناراحت میشم وقتی میام میبینم عضو جدیدی میاد ب این تاپیک 😔😔😔 متاسفم برای این اتفاق گلم انشالله خدا بزودی زود دامنتو سبز کنه 

من دو هفته بعد زایمانم آزمایشهای ایمنی و انعقادی و لوپوس رو تحت نظر متخصص بارداری پر خطر انجام دادم.

بغیر از اون دو دفعه دیگه هم تکرار کردم یکبار ۴ ماه بعدش یبارم وقتی بارداری شدم تو ۸ هفته.

نتیجه اش این شد ک آسپرین بخورم البته بعد زایمانم شروع کرده بودم. و زمان بارداری مجدد انوکسا و هپارین زدم و البته ب همراه آسپرین تا آخربارداری استفاده کردم. 

هر چ زودتر اقدام کنی برای آزمایشات و علتش نتیجه درست تری میگیری گلم . امید دارم نتیجه بگیری و مثل من بخاطر کم کاری دکتر پسرت و از دست نداده باشی 🥺🥺🥺🥺 

خدارو شکر الان پسرم کنارم خوابیده 😍😍😍😍 برای تک تک تون آرزو همچنین روزی رو میکنم چون خودمم مثل شماها بودم ❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲