2777
2789
سلام دوستای خوبم ..خدا به هممون کمک کنه ..واقعا روزای سختی رو داریم میگذرونیم ...من فردا میرم سونو ق ...

عزیزم نگران نباش

خداروشکر بارداری

منم الان فک میکنم

میگم اگه باردار بشم بیقراری هام کمتر میشه

چون میفهمم برام جبران کرده.

😉

سلام دوستای خوبم ..خدا به هممون کمک کنه ..واقعا روزای سختی رو داریم میگذرونیم ...من فردا میرم سونو ق ...

انشاالله به حق شش ماهه امام حسین بچتون سالم سالم باشه... 

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان، من ۱ مرداد خیلی به موقع بعد از ۳۸ هفته سزارین کردم و پسرمو با وزن ۴/۳۰۰ در کمال نا ...

عزیزم 

انقد بیقراری طبیعیه.

منم ۱۶ مرداد بچمو از دست دادم.هنوزم اروم و قرار ندارم.

صب که بیدار میشم میگم کاش خواب بود.

هنوز باورم نمیشه بعد اون همه سختی که باردار شدم و خاطرات بارداری و ...

توی همین گروه یه کاربری هست که پسرشو بعد ۴۸ ساعت از دست داده.

اسم پسرش فراز بود.نام کاربری رو نمیدونم چی بوده.یادم رفته.

ولی منتظر جواب پزشک قانونیه.

شرایط اونم مثل تو بوده.

اونم همون مرداد اینجوری شده.

عزیزم این پاییز برای منم خیلی سخت شده.

خیلی دلتنگ میشم و داغون به تمام معنا.

دلمو خوش کردم به بارداری مجدد.

ولی من به بچه از دست رفته میسوزم.

اگه خدا بهم دوباره یه نی نی سالم بده بیاد بغلم 

هزاران مرتبه شکرگذاری میکنم.

فقط بهم بازم فرصت بارداری بده.

منم دوباره باردار بشم

دوباره مادر بشم.

یه سوال ؟

الان که بچه ندارم ؛مادر نیستم؟؟؟؟؟

😉

هرکدومتون داستانای دردناک خودتونو دارین... 

یکی بچه دار نمیشه... 

یکی بچش سقط میشه... 

یکی مجبوره سقط کنه چون مریضه بچش... 

یکی بچش و با هزار امید بدنیا میاره و غنچه کوچولوش رو دستش پرپر میشه... 

همه به یه نحوی درد کیشیدین و اذیت شدین... 

امیدوارم همتون یروز اینارو فراموش کنین و جاش و با فندوقای کوچولوتون پر کنید. 

منم بچمو 5 ماهگی سقط کردم و فکر میکردم خیلی درد بزرگی رو تحمل کردم ولی وقتی اومدم اینجا و داستان های شما رو خوندم که بچه هاتون دنیا اومدن و شما صورت معصومشون رو دیدین و بعد از دست دادینشون... میفهمم شما خیلی دردتون بیشتر از منه... امیدوارم خدا به همتون آرامش بده... 

به امید شنیدن خبرای خوش از شما❤️

التماس دعا🙏

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
عزیزم  انقد بیقراری طبیعیه. منم ۱۶ مرداد بچمو از دست دادم.هنوزم اروم و قرار ندارم. صب که بید ...

معلومه که مادری وقتی داشتی 9 ماه انتظار میکشیدی هم اسمت مادر بود... 

انشاالله هرچی به صلاحته برات پیش بیاد مامان دلشکسته😞❤️

نمیدونم تا قبل این چجوری تنها و بی بچه زندگی کردم.

الان بچه شده تمام تمرکز من.

دوستی گفته بود با چیزای دیگه خودتون رو سرگرم کنید.

دیدن فیلم.خوندن کتاب.

ولی باز ادم بیقراری میکنه

😉

عزیزم شما باردار بودی 😍

خیلی براتون خوشحال شدم، حتما سالمه 

چند ماه بعد زایمان باردار شدین، الان چ داروهایی مصرف میکنین؟ 

خبر بارداریتو نداده بودی چرا؟

انشالله سالمه.

دفعه قبل مشگلت چی بوده؟

خوش بحالت که باردار شدی

😉

عزیزم شما باردار بودی 😍 خیلی براتون خوشحال شدم، حتما سالمه  چند ماه بعد زایمان باردار شدین، ...

عزیزم

شما هم غلظت خون داشتی.

قبل بارداری اسپیرین میخوری؟؟؟

تحت نظر کدوم دکتر هستی؟

قراره وزنتو چجوری بیاری پایین؟؟؟

😉

عزیزم  انقد بیقراری طبیعیه. منم ۱۶ مرداد بچمو از دست دادم.هنوزم اروم و قرار ندارم. صب که بید ...

عزیز دلم درکت میکنم خیلی پاییز دلتنگیه ایالا خدا دلمونو شاد کنه صبرمونو زیاد خیلی روزا دیر میگذره من حس میکنم خیلی بیشتر از ۲ ماهو ۲۰ روزه

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
اسم کاربر۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳۳ بود. بچه اونم وزنش ۳۸۰۰ بود ماشالله.

🥺🥺🙏

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

[QUOTE=159030498]عزیزم شما هم غلظت خون داشتی. قبل بارداری اسپیرین میخوری؟؟؟ تحت نظر کدوم دکتر هستی؟ قراره وزنتو چ ...[/QUOTE اره قراره بیارم پایین متفورمین هم میخورم آسپرین بچه هم میخورم. یه دکتر خوب هست اسمش نادر حشمتی ه، تو تهران اونجا میرم