2777
2789

اره.بچه های مسمومیت یکم ضعیف به دنیا میان.به همون هم راضی بودم.

بعدش وزن میگیره دیگه.دکتر من متوجه نشد.بهداشت هم متوجه نشد.

قسمت نبود .

خیلی دردمندم.

از خودم و خانوادم خجالت میکشم.

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من دخترمو توی هفته ۳۰ از دست دادم.به علت مسمومیت بارداری و پره اگلامپسی.الان ۶۰ روز میگذره از ...

چه جالب عزیزم منم دخترم رو دو ماه پیش تو ۳۰ هفتگی از دست دادم...غم نبینی دیگه گلم درکت میکنم😢😢😢

این شماره منه بهم شماره بدید یه گروه تو واتساپ تشکیل بدیم.ممنون ۹۳۹۳۵۴۸۶۲۵ همه خانومای مسمومیت و ...

عزیزم ما همه تو تلگرام یه گروه داریم اگه میخوای بهشون بگم لینک بدن جوین شی فقط از الان بگم بیای دیگه نباید بری اگه بری دیگه رات نمیدن خخخخخ

گلم منم همش خودمو سرزنش میکنم میگم حواسم به بارداریم نبود همه چیش خیلی نرمال بود فقط از هفته ۲۸ تکوناش به شدت ضعیف شد منم جدی نگرفتم تا هفته ۳۰ دیدم کلا تکون نمیخوره که رفتم سونو دیگه قلب کوچیکش‌نمیزد و گفتن بهم چند روزی هست که فوت شده:( اینم بگم از همون هفته ۲۸ هم به شدت بدنم ورم داشت پاهام داشتن میترکیدن ولی فشارم رو کنترل میکردم تو خونه نرمال بود. شبی که فهمیدم فرشتم مرده شوکه شدم یهو تبم زد بالا ۴۰ شد فشارمو گرفتن ۱۸ بود دیگه همون لحظه بستریم کردن.‌ولی دفع پروتئین نداشتم.خلاصه که اخرش نفهمیدن چه بلایی سرم اومد علائم مسمومیت داشتم ولی مسمومیتم نبود...فقط میگم خواست خدا بوده چون بعد زایمان هم یه عالمه آزمایش دادم که همه چی خوب و نرمال بود..دختر من یه فرشته بود که نخواست بیاد این دنیا...هیچ دلیلی برا رفتنش پیدا نشد گلم

باشه هستی  فشار منم وقتی فهمیدم بالا رفت. ولی اِدم همون مسمومیت هست‌. چون باد کرده بودی. خی ...

تو خونواده ما همه سر حاملگی انقدر باد میکنن منم گفتم مثل اونا شدم چه میدونستم مسمومیت چیه😓 باشه عزیزم نصب کردی بگو‌ بگم بهشون

تکونهای بچه کم شده بود؟ من شنیدم نمیشد کاریش کرد. باید ختم بارداری میخوردیم. چون جفت شریانهاش بست ...

اره خیلی کم و ضعیف شده بود همش بهم میگفتن الکی خودتو حساس نکن بچه جاش تنگ شده که اینطوره...اره دکتر میگه اصلا خودتو سرزنش نکن اگه اون موقع هم به دنیا میومد زنده نمیموند ولی چه کنم من همش دلتنگش میشم همش‌میگم منو ببخشه اگه مراقبش نبودم همش میگم بمیرم برم پیشش از شرمندگی چه جوابی دارم بهش بدم اخه

دکتر بهم گلوکوفاژ پودر اینفولیک یدوفولیک یه قرص مکمل دارچین به اسم سینامون پلاس داد.گفت باید سه ...

عزیزم دکتر چرا بهت همون متفورمین خارچی داده ؟ روزی چندتا . 

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم