2777
2789
مشخص نشدبعداگفتن شایدبراغلظت خون زیادته 

عزیزم، منم غلظت خون دارم و خودم حدس میزنم به همین علت بوده  

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
سیندی جان منم تختشومیبینم میسوزم وسایل بچموبردن هیچی ندارم جیگرم داره آتیش میگیره هیچکس جزشماهامنونم ...

بمیرم برات  

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سیندی جون.خیلی متاسفم خیلی درد سختیه..ولی بازم خوبه که مث ما هفته های آخر این اتفاق نیوفتاده

سلام عزیزم، درست میگی ولی با با این حال منم خیلی وابسته بودم بهش هر شب قبل از خواب کلی باهاش حرف میزدم و براش همه چیزو تعریف میکردم واسه همین نبودش خیلی تو چشمه و اذیتم میکنه  نمیدونم حکمت خدا چیه اگر میخواد بگیره چرا میده پس چرا ماهارو امیدوار میکنه و بعد نابودمون میکنه

من جفتم کنده شد و خونریری کردم بعدش ک بستری شدم تا یماه بچم بدنیانیومد ولی بچمم رشد نمیکرد

من که هیییییچ کدوم از این علت ها رو نداشتم حتی یبار درد شکم ..فقط یکی دو روز بچه تو شکمم مرده بود انقباضات رحمی زیاد داشتم فک میکردم حرکت بچه ست.. تنها علامتی که واسه من معلوم شد آنزیمای بالا کبدم که نه قبل بارداری نه بعد زایمان هیچ مشکل کبدی خدا رو شکر نداشتم.اخرم بعد پاتولوژی و این دکتر و ون دکتر هر کی یه تشخص داد فعلا گفتن ممکنه طیفی از مسمومیت بارداری باشه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
پاتولوژی هم تقریبا یکماه طول میکشه.آخر سرم میگن همه چی نرمال بوده.کورتاژ کردی؟یا طبیعی زایمان کردی؟

تا پای مرگ رفتم ی مقدارش با قرص دفع شد بقیش دفع نشد مجبور شدن کورتاژ کنن

سلام عزیزم، درست میگی ولی با با این حال منم خیلی وابسته بودم بهش هر شب قبل از خواب کلی باهاش حرف میز ...

میفهمم حتی از لحظه ای که یه مادر باردار میشه به بچش وابسته میشه این مهر عمیق رو خدا تو وجودمون گذاشته

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
اره عزیزم غلظت خون باعث ایست قلبی میشه

دکتر احمقم باید آسپرین تجویز میکرد و نکرد

میفهمم حتی از لحظه ای که یه مادر باردار میشه به بچش وابسته میشه این مهر عمیق رو خدا تو وجودمون گذاشت ...

دقیقا

منم میگم چرامیده که بگیره

همش به خدا میگم من که ازت به زور نخواسته بودم که اینجوری ازم گرفتیش  

الهی بمیرم برا دلت حتما حتما دل بسپر بخدا بزار دوباره دلت شادشه خدا به هممون نگاه کنه داغ بچه از هر ...

خدانکنه عزیزم قربونت برم مممنونم ماها فقط خودمون همدیگرو درک میکنیم با خانوادمون.....انشاللهخدا پاداش صبر و داعمون را بهمون میده

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
همش به خدا میگم من که ازت به زور نخواسته بودم که اینجوری ازم گرفتیش    

عزیزم  انشالله دوباره بهت بر میگرده  ...ذکر بگو صلوات بگو اگه بعد بدنیا اومدن از دستش میدادی  داغون میشه سه ماه فولیک اسید بخور به خودت برس انشالله بهت دوباره میده

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین