2777
2789
بچها برام دعا کنید حالم خیلی بده، من بیست روز پیش دچار ابریزش شدم رفتم سونو شدم کیسه اب نبود کشت ادر ...

سلام سعیده جان نگران نباش مواظب خودت باش خدا نگهداره خودتو پسرت الهی امین

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
سلام دوستان دیروز ببرای تک تک بچه های گروه اینجا دعا کردم    پسرم دنیا اومد شیرم میخوره ه ...

هدانا جون نگران نباش مبارکه یه دنیا دعا پشتت. پسرت سالم میاد خونتون به امید خدا

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچها برام دعا کنید حالم خیلی بده، من بیست روز پیش دچار ابریزش شدم رفتم سونو شدم کیسه اب نبود کشت ادر ...

سعیده جون تو خونه برای غذا هم بلند نشو فقط بخواب 

یادته مینا میگفت زیر پایه پایینی تخت یه چیزی گذاشته بودن ک شیب دار شده بود؟ اگه میتونی اونکارو بکنی خیلی خوب میشه پاهات بالاتر از بدنت باشه یعنی اگه هم نمیتونی یه بالشی چیزی زیر پات بذار و بخواب

حالا ک میگی کیسه آب اومده پایین اصلا سر پا بودنت صلاح نیست دکترای پریناتولوژ انقدر این چیزا دیدن ک براشون عادی شده تو حرف ما درد کشیده ها رو گوش کن

شکمت روون باشه و رو فرنگی بشین زیادم زور نده 

انشالله  هفته های باقی مونده هم به سلامت طی میشه

سلام دوستان دیروز ببرای تک تک بچه های گروه اینجا دعا کردم    پسرم دنیا اومد شیرم میخوره ه ...

تبریک میگم عزیزم ، غصه نخور خانومی همینک گل پسرت سالمه هزاران مرتبه شکر

سلام سعیده جان نگران نباش مواظب خودت باش خدا نگهداره خودتو پسرت الهی امین

سلام مونا جونم خوبی گلم، انشالله عزیزم بخیر بگذره برام دعا کن

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

هدانا جونم قربون دلت برم عزیزم نگران نباش حتما برای احتیاط بردن هیچ اتفاقی نمیفته عزیزم صحیح سالم باهم میرید خونه

سعیده جون تو خونه برای غذا هم بلند نشو فقط بخواب  یادته مینا میگفت زیر پایه پایینی تخت یه چیزی ...

مرضیه جون گذاشتم بالشت تا اجر بیارن بزارم زیر پایه تخت، زاویه ۴۵ درجه باید باشه، قرار بیان پیشم بمونن مامان غذا درست کنه هفتگی بیارن که زیاد بلند نشم، توکل بخدا انشالله اتفاقی نیفته

مرضیه جون گذاشتم بالشت تا اجر بیارن بزارم زیر پایه تخت، زاویه ۴۵ درجه باید باشه، قرار بیان پیشم بمون ...

خیلی خوبه 

سعی کن زیاد بلند نشی 

غصه هم نخور 

فقط دکترت کاش بهت آسپرینی چیزی میداد

موقع خوابیدن خون لخته میشه 🤔

ممنون سمیرا مهربون. شکر خدا من هم خوبم و منتظر هدیه خدا هستم و مطمئنم به وقتش به شرط عافیت هدیه من ...

خدا رو شکر .چقد خوبه که دل سپردی به خواست خدا مطمئن باش خدا پایان این انتظارو خوش مینویسه برات.ان شاءالله که خیلی زود صاحب یکی از فرشته های ناز خدا بشین و جواب اینهمه امید و انتظارو مهربونی رو بگیری.ممو ساره ام خوبیم فقط خیلی اذیت میشم دیگه من شکم دردام زیاده که متاسفانه باید تحمل کرد فقط.ممنون از دعای خوبت.ان شاءالله ایندفعه با دعای شما و بقیه حسرت به دلم نمونه و بچم سالم باشه

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

به به مبارکه 

نگران نباش عزیزم حتما واسه احتیاط بردن که تحت نظر باشه 

میدونم الان چه حالی هستی خیلی نگرانی حق داری بعد این همه سختی ادم تحمل 1دقیقه بیشترموندن تو بیمارستان رو نداره 

ولی خداروشکر پسرت سالمه به زودی هم با هم مرخص میشید با دل خوش و خنده میرید خونه

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

مبارک باشه هدانا جون.ان شاءالله سامیارت زیر سایه پدر و مادر صحیح و سلامت بزرگ بشه.خدا رو شکر که همه چی خوبه.نگران نباش،چیزی نیست برای محکم کاریه خیلی وقتا برا خیلیا پیش میاد محکم باش عزیزم.براش آیه الکرسی زیاد بخون بسپار بخدا.

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
خیلی خوبه  سعی کن زیاد بلند نشی  غصه هم نخور  فقط دکترت کاش بهت آسپرینی چیزی میداد ...

گفت واسه دستشویی راه بری پنج شش بار در روز یک اشپزی خودش کمک میکنه نیازپیدا نکنی ولی بازم زنگ میزنم مطبش