2777
2789
روزای اول خیلی سخته مخصوصا من بیچاره از امپول وحشت داشتم حتی الان گفتی من اشکم درومد برای اون روزام ...

عزیز دلم الهی خدا فرشته ات رو حفظ کنه به سلامتی و با دل خوش زایمان کنی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من جواب سل فریموگرفتم.خداروشکردخترم سالمه قسمت نشدپسرم برگرده

ای جانم عزیزم خداروشکرسالمه انشا...عروسش میکنی🤲🏻 اون بالایی صلاح ماروبهترمیدونه وبهتریناروبرامون میخادانشا...دخترت جوری سرافرازت کنه که دیگه یادگذشته نکنی

هدانا تاریخ زایمانت کی هست؟ من بچم ازپریشب تاساعت ۱۲ظهرتکون نخورد داشتم سکته میکردم یه لحظه دیدم قلبم نزد رفتم بیمارستان سریع ان اس تی کرد خوب بود سونوگرافی بیوفیزیکال کرد خداروشکرخوب بوداخرم دکترم فهمیدچون پارسال ۲۳خردادچه به روزم اومده گفت استرسش خیلی زیاد بایدزایمان کنه 

سلام عزیز دلم هزار ماشالله.لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم خدا حفظش کنه انشالله

سلام مریم جان . خوبی عزیزم ؟؟؟رایان جون خوبه؟؟ 

انشاله 🙏🙏🙏ممنون از محبتت خاله جونی 😘😘😘😘😘 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
ای جونم خدا حفظش کنه خیلی خوشحالم میببنم اینجا‌خیلیا مامان شدن انشاله قسمت همه خانمایی که اینجان یاد ...

فدات عزیزم 🌹🌹🌹خدا نی نی نازتو برات حفظ کنه گلم ❤❤❤

خدا هوامونو بیشتر از همیشه داره جواب دل شکستمونو بالاخره دیر یا زود میده😍😍😍😍 انشاله هر چی ک صلاجمونه برامون رقم بزنه 🙏🙏🙏🙏

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
به امید خدا به سلامتی این روزای سختو پشت سر بزاری..هدانا جون ۹ ماه آمپول زدن سخته؟😭من همش استرس اون ...

انشاله 🙏🙏🙏🙏 

مریم جون بعد اون بارداری راحت و بی دردسر وقتی اون اتفاق تلخ افتاد ... دیگه این دوره رو با کلی احتیاط و احتمالات داریم پیش میریم . همشم تو سرم و امپول و دارو خلاصه میشه . الان وقتی با همسرم دنبال این دکتر و اون دکتر و دارو هستیم میگیم اونایی ک همش گرفتار بیمارستان و درمان هستن چی میکشن واقعا 😩😩😩

من امپولامو هر شب همسرم و هفته ای یدونه جاریم برام میزنه . مامانم دلش نمیاد بهم امپول بزنه مخصوصا الان😔

جاریمم حالمو میبینه همش باهام شوخی میکنه میگه بدنیا بیاد میگه این زنعمو بده است همش امپول میزنه😉😉😉

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
به امید خدا به سلامتی این روزای سختو پشت سر بزاری..هدانا جون ۹ ماه آمپول زدن سخته؟😭من همش استرس اون ...

استرس نداشته باش عزیزم . انشاله بارداری سالمی رو تجربه میکنی . 

من امپولامو دور بازو میزنم مثل انسولینیا شدم الان دستام زیاد یاری نمیکنن تو حموم موهامو و تنمو بشورم زود خسته میشن و درد میگیرن😒😒😒

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

خداروشکر پریناز جون سلامتی مهمتره ...انشاالله که بسلامتی بیاد بغلت وعروسش کنی

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
مرسی ما خوبیم.. و همچنان محبوس در قرنطینه خانگی..کلافه شدیم بخدا من ۶ماهه مامانو بابامو ندیدم😐 انق ...

مرسی مریم جان دعامون کن بخیربگذره من خودم شخصاازبارداریم لذت نبردم همش استرس ونگرانی بودوفقط منتظربودم تموم شه 

مریم جان شکم من دورنافم کبود دکترمیگفت دورناف بهترجواب میده اگه نتونستی توبازوبزن که من تاالان زدم گوشتش دردمیکنه توحمام نمیتونم لیف بکشم ولی تازه یک ماهه اینجورشدم قبلش خوب بود نگران نباش منم مثل توبودم اصلا میترسیدم ولی عادت میکنی 

سلام عزیزم 

خداروشکر سالمه

دیگه خدا نخواست پسرامون برگردن جاشون با دختر برامون سبز کرد ان شاءالله به سلامتی هم زایمان کنیم 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
هدانا تاریخ زایمانت کی هست؟ من بچم ازپریشب تاساعت ۱۲ظهرتکون نخورد داشتم سکته میکردم یه لحظه دیدم قلب ...

مهرا جان کی به سلامتی زایمانته ؟الان هفته چندی؟

منم هفته پیش که دکتر بودم دوباره کل جریانم رو برا دکترم تعریف کردم گقتم من کی سزارین میشم برگشت گفت هرچی بیشتر بچه بمونه بهتره گفتم بله ولی نه برای من که هفته 39 بچه از دست دادم یهو گفت به ماما که چرا ننوشتی این خانوم های ریسکه بله باید زودتر سزارین بشه بلاخره تو پرونده نوشت و هایلایتش کرد 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم