2777
2789

[QUOTE=139664233]سعیده جان منم رفتم دستشویی یه مایع رقیق سفید رنگ اومد خیلی ترسیدم نمیدونم ترشحات عادیه بارداریه یانه ...[/QUOT

سلیمه جون دقیقا مثل ادرار میمونه کیسه اب، بخاطر همین با ادرار اشتباه گرفته میشه بخاطر همین گفتن حتما باید سونو بدی یا تست امینو شور ، من بعدش پد گذاشتم سرفه کردم چیزی نمیومد ولی روز بعد دوبار تکرار شد که دیگه واقعا ترسیدم ماما هم زنگ زدم گفت نشتی داری بروزایشگاه ولی من رفتم دکتر حودم اونم گفت سریع برو سونو یا بیمارستان برای تست که خداروشکر سونو نشون داد که مایع کم نشده دهانه رحم بستس

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
منم دخترمو تو ۳۸ هفتگی از دست دادم ولی سخته سپاردم ب خودش و ناشکری نمیکنم الان ۷ ماهه گذشته هنوزم با ...

عزیزم خدا بهت صبر بده و هر چه زودتر خدا یه نی نی سالم و صالح بزاره تو دلت و شاد بشی توکل کن به خدا 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعیده جان منم رفتم دستشویی یه مایع رقیق سفید رنگ اومد خیلی ترسیدم نمیدونم ترشحات عادیه بارداریه یانه ...

سلیمه جون اگه بازم تکرار شد یه سونو شو یا برو با دکترت درمیون بزار عزیزم من واقعا بعد تکرار خیلی ترسیده بودم، چون شبیه ادرار بی رنگ هست سخته تشخیصش و اشتباه گرفته میشه و راهش سونو یا تست امینو شور، اگه مامان ارسام نبود من تو اون دو روز دق میکردم واقعا همه چیو جلو چشمم دیدم

سلام دوستای گل و خوبم 

دلم براتون خیلی تنگ میشه و همیشه به یادتون هستم امیدوارم زودتر نی نی هاتون رو سالم بغل بگیرین  اونایی هم که منتظرن زودتر دامنشون سبز بشه . 

منم هنوز هیچ اقدام خاصی نکردم چون شوهرم راضی نمیشه به هیچوجه . برای بعضی ها مثل من خدا همه درها رو می بنده دیکه از زندگی خسته شدم . 

ماه دیگه میشه یک سال که فرشته ام رو از دست دادم چقدر سخت گذشت هر روزش با ناامیدی روزی نیس که از خدا گله و شکایت نکنم اونقدر ازش ناامیدم که حد نداره . 

امیدوارم شما بزودی روزهای خوب  و در کنار فرشته های جدیدتون تجربه کنین . 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
منم دخترمو تو ۳۸ هفتگی از دست دادم ولی سخته سپاردم ب خودش و ناشکری نمیکنم الان ۷ ماهه گذشته هنوزم با ...

الهی خدا به دلت آرامش بده ویه نی نی سالم بهت بده.💗منم ده ماهه اقدامم امافعلاخبری نیست.میتونم بپرسم چراهنوزباردارنشدی؟

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
عزیزم خدا بهت صبر بده و هر چه زودتر خدا یه نی نی سالم و صالح بزاره تو دلت و شاد بشی توکل کن به خدا&n ...

ممنون عزیزم دو روزه از پریودم گذشته کیا تا حالا  قرص پروژستون مدورکسی مصرف کردن و بعد چند روز پری شدن دو روز گذشته یعنی چی باردارم یانه ؟؟؟!!

الهی خدا به دلت آرامش بده ویه نی نی سالم بهت بده.💗منم ده ماهه اقدامم امافعلاخبری نیست.میتونم بپرسم ...

سزارین بودم دکتر اجازه بارداری نمیداد گفت باید ۶ ماه بگدره ۳ ماه که خون ریزی شدید داشتم همش ال دی و ...خوردم الان یک ماهه دکترم اجازه بارداری داده هنوز باردار نشدم ولی دو ردز گذشته انشالله که باشم..؟

سزارین بودم دکتر اجازه بارداری نمیداد گفت باید ۶ ماه بگدره ۳ ماه که خون ریزی شدید داشتم همش ال دی و ...

ان شاءالله خدابهترینوبهت بده عزیزم تادلت شادشه😘😘😘

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
اخی حق داری عزیزم روتوالت فرنگی بشین بعدخودتوبه جلوببرکه کامل تخلیه شه

خوبی مهرا جون دخترمون خوبه تو گروه همه سراغتو میگیرن تونستی بیا

ممنون عزیزم ❤ شما تا حالا از قرص پروزستدن مدروکسی مصرف کردی ؟؟؟!!

نه گلم استفاده نداشتم.ان شاءالله خبرخوش بهمون بدی