2777
2789
یعنی دلیل بیماریش نگفتن چیه نگفتن چرا اینطوری شده نمیگن احتمال تکرارش چقده؟

پسرم یهو نفس تنگ شد بردم بیمارستان گفتن قلبش سوراحه بردن آن ای سی یو  بعد گفتن رو به بهبوده قلبش خوبه رگش گرفته یه آمپول میخاد تو سطح کشور امپولو نبود تو پرونده هم نوشته نبود آمپول تو سطح کشور ایران 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرم یهو نفس تنگ شد بردم بیمارستان گفتن قلبش سوراحه بردن آن ای سی یو  بعد گفتن رو به بهبوده قلب ...

ببخش که میپرسم کسی تو خانواده مشکل قلبی ذاشنوت یا نه مدل مال من فقط این بچه اینطوری شد؟

مری الکی تو‌پرونده پزشکی نوشتن مسمومیت بارداری والا من فشار خونی داشتم نه دیابتی نه چیز دیگه ای.. ف ...

خب منم نه فشار خون داشتم نه دیابت نه ورم نه سردرد نه کاهش پلاکت خون نه دفع پروتئین..فقط چون انزیمای کبدی یهو رفته بوده بالا پریناتولوژیست که اول مرداد پیشش رفتم گفت از نظر من طیفی از مسمومیت بارداری بوده ولی چون علائمت کم بوده جز افراد های ریسک نیستی

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
یعنی دلیل بیماریش نگفتن چیه نگفتن چرا اینطوری شده نمیگن احتمال تکرارش چقده؟

پسرم یهو نفس تنگ شد بردم بیمارستان گفتن قلبش سوراحه بردن آن ای سی یو  بعد گفتن رو به بهبوده قلبش خوبه رگش گرفته یه آمپول میخاد تو سطح کشور امپولو نبود تو پرونده هم نوشته نبود آمپول تو سطح کشور ایران 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خوبی عزیزم چکار میکنی

فدات شم هدانا جونم، ،،اصلا حالم خوش نیست کی پس این درد تموم میشه

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰

باز چند روز دیونه شدم همش گریه میکنم بهونه گیر شدم هر کار هم میکنم درست نمیشم چه خاکی بریزم سرم 😔😔😔

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
پسرم یهو نفس تنگ شد بردم بیمارستان گفتن قلبش سوراحه بردن آن ای سی یو  بعد گفتن رو به بهبوده قلب ...

یعنی ژنتیکی بوده یا اتفاقی بوده؟

اصلا نفهمیدن دلیلشو؟

مشکل قلبی تو خونواده دارین اصلا؟

یعنی ژنتیکی بوده یا اتفاقی بوده؟ اصلا نفهمیدن دلیلشو؟ مشکل قلبی تو خونواده دارین اصلا؟

خودم قلبم سوراخ بود ولی گفتن ربطی نداشت این اتفاقی بوده اصلا معلوم نبود دکتر ا خودشونم مونده بودن تعجب میکردن یهو اینجوری شد

خودم قلبم سوراخ بود ولی گفتن ربطی نداشت این اتفاقی بوده اصلا معلوم نبود دکتر ا خودشونم مونده بودن تع ...

یعنی حالا که دلیلشو نمیدونی بازم جرات داری باردار شی؟

میدونی چیه هیچکی جز شماها نمیفهمه چی میگم

خیلی دلم بچه میخواد اما امشب که دیدم دکترمم هیچ راهی واسه سالم بودنش نداره یکم ناامید شدم

خیلی میترسم اگه دوباره تکرار شه چی

شماها جای من بودید چیکار میکردید؟بازم ریسک کنم یعنی؟😞😞😞