2777
2789
اهنگ یکسال گذشت علی عبدالمالکی وگوش میدم همیشه یادخودم ومریم میفتم برامایکسال گذشت

هی خواهر😭😭😭😭😭چه یک سالی بود!!بازم الهی هزار مرتبه شکر هنوزم نظر لطف و رحمت خدا رو داریم .همین بسه..وقتی اینو داریم ینی همه دنیا رو داریم چون همه چی بهمون میده فقط ما آدما کم تحملیم و قدرنشناس...که البته بازم خود خدا خوب میشناسمون😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان .من چندروزدیگه سالگرد پسرکوچولومه.هیچ تکلیفی مثل مراسم بهشون نمیفته .چون طفل وپاک بودند. ...

سلام عزیزم .منم ۲۹ اردیبهشت سالگرد پسرمه ولی همش همین واسم سواله!!چکار کنم خوشحال بشه؟!😭

سلام عزیزم .منم ۲۹ اردیبهشت سالگرد پسرمه ولی همش همین واسم سواله!!چکار کنم خوشحال بشه؟!😭

اونهاخوشحالند .این ماهستیم که به دنبال آرامشیم.

میگن بچه های بهشتی ما بی تابی وکم طاقتی  نمیکنند.درنهایت آرامش هستند.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
من اصلا فکرشو نمیکردم بچم از دست بدم همش میگم سهل انگاری خودم بود اگه میرفتم پیش متخصص اینطور نمیشد ...

عزیزم تاریخ مرگ وزندگی دست خداست.خودتوسرزنش نکن.هیچ کس مثل مادربچه اشو دوست نداره

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
برای همه نه من ۲ماه فقط روز ۱۴ اقدام میکردم درصورتی که تخمکگزاریم روز ۱۰ بود 

خودمم نمیدونم روز تخمک گذاریم کیه دکترم گفت ۱۳ پری بیا ببینم تخک داری یا نه دعا کن داشته باشم باردار شم خدا بهم یه نی نی سالم و صالح بده دارم دیوونه میشم