💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بچه ها از زیبا جان خبر دارید؟ از سمیرا چطور؟ باران کجاست؟
سلام مریم جان خوبی؟گل پسرت خوبه؟مریم جان همه ماباردارا رودعاکن خیلی استرس داریم من خیلی خرابم روزوشبم بااسترس ونگرانی میگذره همش میترسم این اتفاق بازبیفته چون داریم به خردادنزدیک میشیم من فقط ازباران خبردارم که دیروزرفته دکتربهش گفته داری یائسه میشی ولی کلومیفن داده که یه دوره بخوره واقدام کنه انشا...به حق پنج تن خدایه دوقلونازبهش بده
سعیده جان دکترت با آزمایش بهت گفت که خارش ساق پاهات به خاطر حساسیته؟؟؟ به رنگ ادرارت هم هر روز دقت ...
سلام مریم جون دیروز که رفتم چک بشم گفت تو این سن بارداری مسیله انزیم کبدی مطرح نیست بیشتر تو سه ماهه سوم باید بررسی شن پماد داد یک قرص ولی دید من استرس دارم تموم ازمایشهای انزیم کبدی و بیلی روبین اینجور چیزارو نوشت امروز انجام دادم همچی نرمال بود، گفت همون حساسیت که شاید برطرف بشه شاید تا احر باهات بمونه
بله عزيزم، زنده دنيا اومد گذاشتنش دستگاه ١١ ساعت هم زنده بود و بعد فوت شد 😔
خدا بهت صبر بده عزیزم
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
انشالله که خیره و به سلامتی پسر گلت رو بغل بگیری و لذت ببری😊
قربونت عزیزم انشالله یه نی نی میاری هم دلت اروم بگیره هم هم بازی گلپسرت
سلام مهرک جون.ما خوبیم به لطف خدا.من الان جله دعای محیر دارم اتفاقا خدا میدونه دیروز یادتون بودم و ب ...
ممنون ممنونم عزیزم انشالله هرچی از خدا میخای بهت بده😘😘😘😘