2777
2789
سلام عزیزم... خوبی؟؟الهی بمیرم😔😔😔😔 بچه ها ببخشید نمیخوام ناراحتتون کنم ولی چرا این غم اینجوریه آ ...

عزیزم  بمیرم برای دلت منم پارسال رمضان یه ذوقی داشتم حالاهیچی پارسال حامله بودم ماه رمضان اتاقشوچیده بودم باذوق نگاه میکردم حالا دربسته دل داغون چشم پراشک سهممه خدادلتواروم کنه وبزودی پسرتوبزاره تودلت به حق این شبای عزیز🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

سلام دوست خوبم.هنوز بعد کلی آزمایش مشخص نشده و چه کالبدشکافی پسرم چه آزمایشات و سونوگرافی های تکمیلی ...

سلام واقعا متاسفم خدا به دلتون صبر بده

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم  بمیرم برای دلت منم پارسال رمضان یه ذوقی داشتم حالاهیچی پارسال حامله بودم ماه رمضان اتاقش ...

خدا نکنه مهرا جون😢😢😢 خیلی سخته خیلی... خدا انشالله به دل هممون آرامش بده.. دختر ناز تو هم به سلامتی بیا به بغلت و غصه هات تموم بشه..

خدا نکنه مهرا جون😢😢😢 خیلی سخته خیلی... خدا انشالله به دل هممون آرامش بده.. دختر ناز تو هم به سلام ...

خدادل خودتم بزودی شادکنه هرچندفکرمیکردم دخترم برگرده همه چی تموم ولی تموم نشد داغ اون هرلحظه میسوزونتم

خدادل خودتم بزودی شادکنه هرچندفکرمیکردم دخترم برگرده همه چی تموم ولی تموم نشد داغ اون هرلحظه میسوزون ...

انشالله وقتی دنیا اومد بغلش کردی و صداشو شنیدی تمام غمهات از بین بره...

چند روز پیش با شوهرم حرف بچه افتاد گفت حامله میشی بازم مامان میشی نگران نباش... بهش گفتم من ۱۰۰ تا بچه دیگه هم که بیارم هیچکدوم جای پسرمو نمیگیره .. اون بچه اولم بود .. همه امید و زندگیم بود.. تو اوج ناباوری و با ی شوک زیاد از دستش دادم... هنوزم باورم نمیشه... چقدر براش ذوق داشتم..ای خدااااا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

@آرسااام     @_آدینه_     @مصی70    

@mehraaa      

@lia68      

@ستارهامیدرخشن    

سلااااام . من دیروز رفتم سونو انجام دادم . خدارو شکر همه چیز اوکی . ولی ی هفته بیشتر زد سن بارداریمو حدود 28هفته و 6روز . پسرم 1327گرمه . وزن نی نی هاتون چقدره ؟ 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
چند روز پیش با شوهرم حرف بچه افتاد گفت حامله میشی بازم مامان میشی نگران نباش... بهش گفتم من ۱۰۰ تا ب ...

انشاله بزودی زود کنجد کوچولو میاد تو دلت عزیزم .. این واقعا درسته ک اگه 100 تا بچه هم بیاریم جای فرشته مونو هیچ وقت نمیگیرن .. مخصوصا ما ک بعد از 7سال تصمیم ب بچه دار شدن گرفتیم 😖😖. . 

اما چاره ای نیست زندگی ادامه داره و پوست کلفتمون کرده تمام انرژی و وقت رو برای تودلیمون گذاشتیم اونم داره هی برامون ناز میکنه 😍😍😍 انشاله بسلامت این مدتم بگذرونیم و بغلمون بگیریم ب ی ارامش نسبی برسیم ❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
انشاله بزودی زود کنجد کوچولو میاد تو دلت عزیزم .. این واقعا درسته ک اگه 100 تا بچه هم بیاریم جای فرش ...

اره مصی جون .. دقیقا من هم بعد از ۱۰ سال اقدام کردم و با جون و دل عاشقش بودم😔😔 مرسی فدات بشم از همدردیت انشالله نی نی خوشگلت رو به سلامتی به آغوش بگیری و بیای اینجا از حال خوبت بگی که برای من هم تسکین دردم بشه🌹🌹🌹🌹

@mehraaa       @lia68       @ستارهامیدرخشن   &nb ...

خدا رو صد هزار مرتبه شکر ان شاء الله به سلامتی بغلش کنی با تمام مامانهای عزیز که تو دلشون نی نی دارن و منتظرن بیان تو بغلشون 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
🥺😭بمیرم خیلی ناراحت شدم حالا امیدی به خوب شدنش هست سختت نیست نگه میداریش عزیزم

راستش نه خوب که نمیشه و نگهداریش هم سخته از همه نظر   

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**