2777
2789
چراعزیزم هفته ۲۸بایدداد؟

منم برای احتیاط ی نسخه قبل عید دکتر برام نوشت اما نرفتم حالا شنبه برای ازمایش میرم احتمالا برای سونو هم نوبت بگیرم برم .. اخرین سونوم ۲۱ هفته بود .. 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم برای احتیاط ی نسخه قبل عید دکتر برام نوشت اما نرفتم حالا شنبه برای ازمایش میرم احتمالا برای سونو ...

اره حتما برو مگه دکترت تو مطب سنو نمیکنه 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

من یکم که تکوناش یه جوری میشن میگم کاش بشه هروز برم سنو  

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
منم ۱۹ هفته جنین بریج بود .طبیعی زایمان کردم و با پا به دنیا اومد .حتی چند دقیقه سر بچم توی واژن گیر ...

دوست من نرو ببین چون خودمم تو پیجش میرفتم و دقیقا حالم بد میشد اینو میگم چون تو این شرایط خیلی ادم مقایسه می کنه شرایطشو با بقیه ان شالله از الان به بعد فقط خوشی باشه و خدا عزیزانمون برامون نگه داره و بچه ی سالم با عمر طولانی به هممون بده🙏🙏

@زیبااااااااا‍   @السا98

بچه ها نمیدونم‌چرا این دونفر تگ نمیشن... ازشون خبری نیست خصوصا زیبا😔😔 هر کی تونست تگش کنه من که چشام کور شد بس که اااااااا شمردم از هر عددی بود بجز ۹ که زیبا خودمونه😂😂😂 اعلاناتم رو هم‌پاک کردم پیاماشو نتونستم پیدا کنم هر کی تونست صداش کنه... دلم تنگیده...

دوست من نرو ببین چون خودمم تو پیجش میرفتم و دقیقا حالم بد میشد اینو میگم چون تو این شرایط خیلی ادم م ...

انشاالله توکل به خدا

به وجود اینکه دوسشون دارم ولی باید انفالو کنم

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹

پرستش خدا یعنی چی؟

🌸پرستش خدا چه حسی دارد؟

🌸می‌پرستمت یعنی چه؟

پرستش، چیزی است فراتر از «برایت می‌میرم»، «دوستت دارم» و «عاشقت هستم». ♥️

می‌دانید چه کسی خدا را می‌پرستد؟ کسی مثل پیغمبر(ص) که خودش را نمی‌بیند.

❄️کسی که خود را ببیند، و خودش را بخواهد، خودش را پرستیده است نه خدا را.

↩️ تمرین کن تا به پرستش خدا برسی و بعد لذت عالم را ببری. راز این مطلب و قدم اول در حل این مسأله، پذیرش رنج است.

❌برای ایجاد حس پرستش، «من» نباید داشته باشی.❌

🌝اگر رنج را بپذیری، رنج تو کم می‌شود. ✅

💥اگر از رنج فرار کنی، بدتر می‌شود.✅

♨️ وقتی رنج را می‌پذیری، خداوند قوانین خودش را به هم می‌زند و از در و دیوار مرهم برای تو می‌رساند.

🌷 همه ملائکه را می‌فرستد تا از تو عذرخواهی کنند. رنج را بپذیر تا رنج تو کم شود و شکرت زیاد شود.

عزیز دلم دعا میکنم بی بیت مثبت باشه  وبیای عکسشو بزاری 😍😍😍😍😍 سیکلت چند روزه است

ممنون هدانا جون ببخشید پیامت رو الان دیدم من سر موعدم فکر کنم پریود شدم چون ۴روز لک داشتم به یه دکتر تو اینستا پیام دادم گفتن  پریود محسوب میشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷