2777
2789

من آذرپارسال یک ماهه بارداربودم که سقط شد دکترمم گفت خیلی پیگیرنباش ذهنتودرگیرنکن بچه های الان اولیا معمولا سلول اسپرم خوب نبوده سقط شده.حالا قراره ماه رمضون انشاالله اقدام کنیمـ.انشاالله هرچه زودتر این کروناهم بره

من آذرپارسال یک ماهه بارداربودم که سقط شد دکترمم گفت خیلی پیگیرنباش ذهنتودرگیرنکن بچه های الان اولیا ...

انشالله بزودی باردار میشی وبسلامتی بغلش میگیری 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوبی عزیزم حالت چطوره چکار میکنی در چه حالی اره چنتا از دوستامون باردار شدن سعیده دلشکسته بهاری ...

ممنونم عزیزم.یادمه فقط مهرا ومامان ابوالفضل بارداربودن.خداروشکربیشترشدن خوش حال شدم.ازمامان امیرچه خبرحالش بهترشد؟

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
ما هم مستاجریم... انشالله بزودی هر دومون و همچنین داداشم اینا و تمام مستاجرا خونه دار بشن

انشالله  عزیزم  ما هم قراره امسال به امید خدا صاب حونه بشیم اگه خدا بخواد انشالله هم شما وهم داداشت عید آینده خونه دار میشین🤗😍🤗😍🤗

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ممنونم عزیزم.یادمه فقط مهرا ومامان ابوالفضل بارداربودن.خداروشکربیشترشدن خوش حال شدم.ازمامان امیرچه خ ...

مامان ابولفصل که نی نیش سقط شد😔

[QUOTE=130719861]مامان ابولفصل که نی نیش سقط شد😔[/QUOTE

آخهههه. خداکمکش کنه.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
مامان ابولفصل که نی نیش سقط شد😔

ان شاءالله خدااتفاقای قشنگوشادی توزندگیش بزاره.بقیه ی مامانهای جدیدهم به سلامتی بچه شون رو بغل بگیرن.برای من هم دعاکنید 

انشالله  عزیزم  ما هم قراره امسال به امید خدا صاب حونه بشیم اگه خدا بخواد انشالله هم شما و ...

خیلی خوشحال شدم خداروشکر💃💃💃💃💃واسه منم دعا کن ..الهی به دل خوش برین خونه خودتون و ی عمر با سلامتی و شادی کنار خانواده عزیزت زندگی کنی😘😘😘😍😍😍

@هدانا   عزیزم انشالله به سلامتی زایمان کنی واسم دعا کن دلم هوای پسرمو کرده خیلللللللی دلتنگشم امروز خوابشو دیدم کاش خدا بهم نظر میکرد یه جوری دلم آروم میگرفت خسته شدم از قرص اعصاب از دلتنگی اگه بچم میموند الان سرم کنار سرش رو بالشت بود دلم پر بود از عشقش جاش خیلی خالیه دلم خونه خوووون مامانا واسم دعا کنین 

@هدانا   عزیزم انشالله به سلامتی زایمان کنی واسم دعا کن دلم هوای پسرمو کرده خیلللللللی دلتنگش ...

سیتارای عزیزم ممنونم همیشه میام تاپیک هات نگاه میکنم از خدا میخام برات معجزه کنه قربونت برم غصه نخور وقتی اومدم سایت اولین کسی بودی که که بهم  دلداری دادی هیچ چیز غیر ممکن نیست انشالله خدا یع هدیه سالم وقشنگ میزاره تو دلت   الهم صلی علی محمد وال محمد انشالله بهترینها برات اتفاق بیفته 

شنیدم بنده خدا... حال روحیش خوبه؟؟چرا نمیاد تاپیک؟

آدینه جان ماریا میگه نمیتونم وارد سایت بشم میتونی کمکش کنی؟

ان شاءالله خدااتفاقای قشنگوشادی توزندگیش بزاره.بقیه ی مامانهای جدیدهم به سلامتی بچه شون رو بغل بگیرن ...

انشالله بزودی نی نی دار میشی عزیزم توکل برخدا🤗🤗🤗🤗