2777
2789
واگه بچه مو سقط کنم واسه بعدن دچار مشکل نمیشم تو بادار شدن؟؟؟

چیکار کنیییی؟

چطور دلت میاد اینو بگی مگه جونشو تو دادی که بخوای بگیری اصلا فکرشم نکن خیلیارو میشناسم بععد سقط عمد دیگه باردار نشدن بعدا پشیمون میشی باور کن

4هفته

یعنی خودت میخای سقط کنی  من میگم نکن گناه داره چرا اخه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مجبورم    

عقدی؟؟؟ 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ببین معمولا برا مرده زایی هم هست ک شامل ماهاست عزیزم 😔

آخ این کلمه، انگار برق میگیرتم مستقیم یاد اون صحنه های زجراورم میوفتم😞 😔😔شما رو نمیگما اونی که اختراعش کرده ما هم مجبوریم بگیم

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
نمیتونم نگه ش دارم واگرنه خودم خیلی ناراحتم مجبورم

نکن عزیزم گناه داره به عواقبش فک کن خدایی که اون بچه رو بهت داده حتما شرایطشو در تو دیده که داده دیگه الان اینو میگی بعد چن ماه یا شایدم کمتر که شرایطت بهتر شد بدجوری پشیمون میشی

نکن اینکارو😢

نکن عزیزم گناه داره به عواقبش فک کن خدایی که اون بچه رو بهت داده حتما شرایطشو در تو دیده که داده دیگ ...

فکر کنم ازدواج نکرده هنوز سخته براش

وایی یعنی زردی اینقدر خطر داره؟؟؟😔😔

اره برا دختر من زیاد بود و خانواده ها سهل انگاری کردن حیف که مجال نیست تعریف کنم دل سنگ اب میشه برا من و اون بچه😢😢😢😢اما اگر بموقع درمان بشه بچه هیچیش نمیشه ببخشید جوابتو دیر دادم گوشیم هنگ میکنه

دومی اگه اشتباه نکنم v liden factor Mthfr متیلن ..هیدرو فولات ردوکتاز

🤔 این چیه گلم؟

این اختصاصی ها منو کشته ، اون روتین ها که هیچ دیگه تابلوئه. اما اینا که شما گفتید بعضیش حتی نتم پیدا نکردم که بدونم دقیق چیه 

اللهم صلی علی محمد و ال محمد