2777
2789
فروردین جان موقع زایمانم واقعا دردهایی وحشتناکی را تحمل کرد م از شدت درد دستای خودمو گاز میگرفتم که ...

میدونم عزیز درد که داره،ولی بازم هرجور که برات راحت تره من خودم با زایمان طبیعی موافقم البته درصورتی که شرایط فراهم باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش زهرا هم میومد .. @آرسااام

حتما رفت تلگرام یا خوابید 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
میدونم عزیز درد که داره،ولی بازم هرجور که برات راحت تره من خودم با زایمان طبیعی موافقم البته درصورتی ...

برامن خیلی بد بود مثلا جاری من چند روز جلو من بود نرسیده زایشگاه فرستادن روتخت زایمان ده دقییقه نشد دنیا اومد گفت درد نداشتم اصلا  یا دختر اون جاریم ۱۸ سال گفت اندازه درد پریودی بود برام    برا من عجیب بود دعا کنم سزارین بشم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من فکر میکنم‌سایت مشکل داره... چون روشنید تا میام خاموش میشید... اشکال نداره .. صدیقه عزیزم ی ساعت آ ...

من بیکارم خونه جایی نمیرم بعد نهار وشبا هستم    ارخ ۱۱ به بعد خوبه  الان چنتا از بچه ها صدا کن بیان 

الهی هر چی خیره برات پیش بیاد خانمی،نی نی رو صحیح وسالم بغل بگیری

ممنونم عزیزم انشالله خدا کنه    😍😍😍😍  انشالله بچه هات همیشه سلامت باشن

الهی هر چی خیره برات پیش بیاد خانمی،نی نی رو صحیح وسالم بغل بگیری

سلام فروردین جون شما چه جوری بچت از دست دادی؟ و کی این اتفاق واست افتاد؟

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
سلام فروردین جون شما چه جوری بچت از دست دادی؟ و کی این اتفاق واست افتاد؟

سلام خانمی،من فروردین 97تو 39هفته بچمو از دست دادم صبح که از خواب بیدار شدم تکونشو حس نکردم هرچی هم خوردم تکون نخورد رفتم بیمارستان برا نوار قلب هرچی کردن نتونستن صدای قلبشو بشنون فرستادنم سونو اونجا بهم گفت پسرم ازبین رفته،دلیلشو نمیدونم فقط موقع زایمان گفتن بند ناف دور گردنش بوده شاید دلیلش این باشه،تو بارداری همه چی نرمال وخوب بود

سلام خانمی،من فروردین 97تو 39هفته بچمو از دست دادم صبح که از خواب بیدار شدم تکونشو حس نکردم هرچی هم ...

دقیقا همین اتفاق برا پسر من افتاد و همینطور فهمیدم 😔 ولی سال ۹۶ از دست دادم شما نی نی دارید الان ؟

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام خانمی،من فروردین 97تو 39هفته بچمو از دست دادم صبح که از خواب بیدار شدم تکونشو حس نکردم هرچی هم ...

عزیزم تازه صفحات قبل خوندم خدا رو شکر بابت فرشته ات ک دوباره خدا  بهت بخشید و خدا حفظش کنه برات ، منم شیرازیم عزیزم ❤ منم شهادت حضرت علی پسرم از دست دادم 😔 بعد اونم دو تا بارداری ناموفق دیگه 😔

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......