2777
2789
سلام خانمای عزیز. برام دعاکنید برام مشکلی پیش نیاد دوروز بخاطر انقباض بستری بودم دیگه نمیخوام اتفاقی ...

سلام خوبی عزیزم  برای نی نی آیه الکرسی  میخونم  که این ۱۱ هفته باقی مونده هم بسلامتی بگذره   الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 😘😘😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمای عزیز. برام دعاکنید برام مشکلی پیش نیاد دوروز بخاطر انقباض بستری بودم دیگه نمیخوام اتفاقی ...

سلام عزیزم . اتفاقی نمی افته نگران نباش . توکلت به خدا باشه انشاله سالم و به موقع بدنیا میاد ❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
ممنونم عزیزم.واقعا تنهاخواستم همینه ک فعلن بدنیا نیاد 

ملیسا جان الان چطوری  دردات کمتر شده   

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ملیسا جان الان چطوری  دردات کمتر شده  

سلام عزیزم من دوشب بخاطر انقباض بستری بودم .ازدیروز ک اومدم درد ندارم ولی گاهی حس میکنم شکمم سفت میشه البته ازناف ب پایین.نمیدونم انقباضه یا بچه. اصلانمیدونم شکم بایدسفت باشه یان

سلام عزیزم من دوشب بخاطر انقباض بستری بودم .ازدیروز ک اومدم درد ندارم ولی گاهی حس میکنم شکمم سفت میش ...

دکترت چه میگه 

سلام دوستان منم ۲۹تیر دخترمو تو ۲۲ هفته از دست دادم . دهانه رحمم باز شد و زایمان کردم .الان ۳ ماهه ا ...

متاسفم برا اتفاقی که افتاده انشاالله که زود جاش سبز بشه دکتر نرفتی؟

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
سلام دوستان منم ۲۹تیر دخترمو تو ۲۲ هفته از دست دادم . دهانه رحمم باز شد و زایمان کردم .الان ۳ ماهه ا ...

ان شاءالله به زودی زود خبر بارداریت رو بشنویم 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
بچه ها چقد خلوت شده اینجا 

اره کسی نمیاد  میشه زیبا را تگ کنی

متاسفم برا اتفاقی که افتاده انشاالله که زود جاش سبز بشه دکتر نرفتی؟

دکتر رفتم همش درد داشتم تشخیص ندادن میگفتن طول سرویکس خوبه ولی دهانه رحم نارسا بود دهانه رحم باز شده بود عفونت کرده بودم ولی نفهمیده بودم باکلی امید رفتم اراک ک سرکلاژ کنم ولی گفتن سریع باید سقط کنی چون عفونت خودت و از بین میبره

دکتر رفتم همش درد داشتم تشخیص ندادن میگفتن طول سرویکس خوبه ولی دهانه رحم نارسا بود دهانه رحم باز شده ...

برو دکتر اگه نیاز باشه بهت دارو میده منم سه ماه اقدام بودم نشد رفتم دکتر قرص داد 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..