2777
2789

سلام دوستان  جواب اولیه آمینو اومد خدا رو شکر نی نی م سالمه و پسر الهی که همه ی نی نی ها سالم و سلامت باشن 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
سلام به همه دوستان خوبم ان شاء الله که حال خودتون و نی نی هاتون خوب باشه  من فردا آمینو دارم ت ...

از آزمایشگاه زنگ زدن خدا رو شکر مشکلی نبود و نی نی م سالم و پسره الهی که به حق مادر سادات و امام زمان همه نی نی ها سالم و سلامت بیان تو بغل ماماناشون

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهرا برا پسرم هروقت اذان میشد ساکت میشستم پا تی وی  یا اهنگ واینا   همه ورزشها اینا&n ...

الهی بمیرم برات منم همینطور تکون نمیخوره میترسم سونوگرافیست گفت اهنگ بزاروگرنه واسه اون مادرمرده اهنگ ماهک مهرداداسمانی وداملودکرده بودم براش میذاشتم ولی دستم نمیره برااین بزارم😭😭😭😭😭

ای جانم سلام خوبی گلم؟دخمل خوبه؟انشا...پسرت بعدخواهرش میادحرص نخوربخاطرنی نی

سلام مهرا جان.ممنونم.توخوبی؟ دخملی خوبه؟ ان شااله اینا سالم بیان بعدشم برادراشون بیان.امروز کلن حالم گرفته بود

سلام دوستان  جواب اولیه آمینو اومد خدا رو شکر نی نی م سالمه و پسر الهی که همه ی نی نی ها سالم و ...

خدارو شکر عزیزم .. گفتم ک استرس نداشته باش سالمه سالمه 😍😍😍 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
خدارو شکر عزیزم .. گفتم ک استرس نداشته باش سالمه سالمه 😍😍😍 

ممنونم عزیزم الهی که خیر ببینی و نی نی ت به سلامتی و شادی بیاد تو بغلت

ممنونم عزیزم الهی که خیر ببینی و نی نی ت به سلامتی و شادی بیاد تو بغلت

انشاله 🙏🙏🙏همچنین گل پسر شما 😍😍😍 استراحت داشته باش و دیگه بدون استرس باقی مونده بارداری رو بگذرون عزیزم ❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
ان شااله بزودی قسمت خودت بشه عزیزم

فداتشم عزیزدلم ، خودت خوبی اوضاعت خوبه ؟ دخمل گلی خوبه اسمش چی میزاری اگه دوست داری بگو 😍 حق داری عزیزم دلتنگی کنی ولی به فکرجوجه باش

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام خانما من تازه واردم  من دو سال پیش بچمو تو هفته ۳۹ از دست دادم به علت پارگی جفت 😟😢 قبل ...

انشالله بزودی باردار میشی و دلت شاد میش کاملا درکت میکنم 

سلام دوستان  جواب اولیه آمینو اومد خدا رو شکر نی نی م سالمه و پسر الهی که همه ی نی نی ها سالم و ...

الهی شکر عزیزم شکر ، برا منم دعا کن پسرم برگرده 😍