2777
2789
عزیزم شما کجا زندگی می کنی من از هفته دیکه میخام برم دادگاه پزشکی شکایت

عزيزم من تهرانم

دادسراي ويژه پزشكي

يا كمسيون نظام پزشكي

ببين مريم جان شايد موضوع شما سخت باشه

ولي در مورد iugr اگر دكتر ختم بارداري داده باشه و علت ختم بارداري طول سرويكس يا زايمان زودرس نباشه و علت را iugr اعلام كرده باشه و نوع زايمان را طبيعي حود پزشك اعلام كرده باشه اين خيلي واضحه همونطور كه گفتم در هر بيمارستان دولتي بايد سزارين انجام بشه بدون هيچ تلاشي براي طبيعي حتي طول برش در سزارين در اين حالت براي اينكه به بچه فشاري نباشه كمي بيشتره

اما در مورد قلب فرشته نازت بايد برگه اي كه موقع عمل امضا كردي رو مطالعه كني

بهار عزيز قلب پسر من هم ايستاد قلب فرشته من به خاطر زايمان زودرسه من بود

قلب ما هم پر از درده

خدا به قلب هممون آرامش بده

من اهوازم . ولی اکو قلب  و پیش مهران پور تهران و محض احتیاط اصفهان پیش دکتر صبری انجام دادم . پ ...

من قبل از بارداري متفورمين مي خوردم اما بعدش نه ميشه بگيد متفورمين را قبل و بعد بارداري چه قدر مصرف كرديد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهرا من آرزوهام به گور نبرم 😔 مهرا من چجوری اونا رو فراموش کنم من کاری نکردم براشون فقط خروار خروار ...

وای نگوعشقم خدانکنه توتازه اول راهی فقط بدشانسی اوردی انشا...زیرنظریه پریناتولوژیست باردارمیشی بچه هاتم سالم بدنیامیان فقط باب بسم ا...بایدتحت نظرباشی تااخرش

وای خدا میترسم  بدتر از همه دردایی که میکشم نگاه مسخره دیگرانه  حالم بد میشه از جمعیت فر ...

حق داری همه اینجوری میشن من شش ماه جزمادروخواهرم کسی وندیدم نمیدونم چرانمیخامم ببینم ادماآزارم میدن 

پس طبیعی زیاد مشکلی نداره هرموقع خواستی میتونی اقدام کنی ولی از الان برو چکاپ کامل تا ویتامینی چیزی ...

عزیزم یادم رف بپرسم شما چن وقتتون بود سقط کردین؟؟؟چ مدت بعد اون حامله شدین 

عزیزا برام دعا کنین باردار باشم😔❤
اره اقدامام به موقع نبوده مثلا اخر سیکل یا یبار در ماه اینماه چند بار اقدام کردم تا ببینم خواست خدا ...

عزیزم ایشالاه ک این ماه خبره بارداریه دوبارتو بدی حتمااااااا گرفته😊

عزیزا برام دعا کنین باردار باشم😔❤
عزيزم من تهرانم دادسراي ويژه پزشكي يا كمسيون نظام پزشكي ببين مريم جان شايد موضوع شما سخت باشه ول ...

ما از عمل شاکی نیستیم از اکو قلب جنین شکایت داریم اگر اون دکتر احمق فهمیده بود من اون زمان اجازه سقط داشتم دخترم اینهمه دردنمیکشید من اینجوری نابود نمیشدم شوهرم اینجوری کمر خم نمیکرد بیماری دخترمن به هیچ وجه قابل درمان نبود خدا به قلب همه ما ارامش بده

باید وکیل بگیرم!؟  یه جا زنگ زدم گفت 30 تومن خیلی زیاده من درتوانم نیستم انقدر 

شرمنده ام که هنوز بی تووووو نفس میکشم....دخترم.... 
ما از عمل شاکی نیستیم از اکو قلب جنین شکایت داریم اگر اون دکتر احمق فهمیده بود من اون زمان اجازه سقط ...

خيلي متاسفم

خواهشا اسم جايي كه اكو كرديد را بگيد من اكو پيش سلطاني رفتم

٣٠ تومن بله خيلي زياده

شايد گفته حتما پرونده رو خاتمه مي ديده كه اين عدد رو گفته 

خيلي متاسفم خواهشا اسم جايي كه اكو كرديد را بگيد من اكو پيش سلطاني رفتم ٣٠ تومن بله خيلي زياده شا ...

دکتر علیرضا حاجی معینی فوق تخصص قلب اطفال خاک تو سرش

شرمنده ام که هنوز بی تووووو نفس میکشم....دخترم.... 

https://instagram.com/stories/markazenikookari_roshana2019/2201271230764654282?utm_source=ig_story_item_share&igshid=1766tf0vgi9kf

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

سلام بر تمامی بزرگواران. پیج مرکز نیکوکاری روشنا را دنبال کنید. با احترام

https://instagram.com/stories/markazenikookari_roshana2019/2201271230764654282?utm_source=ig_story_item_share&igshid=1766tf0vgi9kf

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
نمیدونم چیکار کنم، وقتی شما باردارا ناراحت میشید بیشتر عذاب وجدان میگیرم اخه ما چقدر بی پناهیم خدااا ...

بهار جان کاش من تو تاپیک مامان امیر نمیرفتم سرگذشتهایی خوندم که بقیه تعریف کردن بهم ریختم چقدر دردناک بودن