2777
2789
چرا گلم اجازه اقدام نداد سزارین شدی مگه ؟؟ من سزارین شدم دکترم از ماه 4بهم گفت اقدام کن 

بله گلم یه دختر ۶ساله دارم سز شدم.پسرمم ۳۵ هفته ازدست دادم سز شدم آذرتموم بشه میشه ۷ماه.

شما چندباز سز شدین؟بچه دارین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله گلم یه دختر ۶ساله دارم سز شدم.پسرمم ۳۵ هفته ازدست دادم سز شدم آذرتموم بشه میشه ۷ماه. شما چندباز ...

ان شاءالله به زودی باردار میشی 

وای خدایا چرا هرکی بچه از دست داده پسر بوده 

من بچه ندارم اولین سزارینم بود که جفتم کامل جدا شد و سزارین شدم ولی بچه نموند 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
اسامی چله سوره حشر  ۱ باران ۲ هدانا ۳ آرسام ۴ دلشکسته ۵ فرشته ۶ نازی ۳۲۱ ۷ ماریا ۸ زیبا ...

شماره 10 جا افتاده 

منم بنویس بی زحمت 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
براهمین بهتون اجازه داده یه بار سزارین شدین

اره 1بار 

براهمین بهتون اجازه داده یه بار سزارین شدین

عزیزم پیش یه دکتر دیگه هم برو من دکترم بعد سه ماه اجازه داد منم اردیبهشت سز شدم مهر اقدام کردم ولی به دلایلی نشده تا حالا البته اقدامم زیاد نبوده همین جا یکیو میشناسم که ماه نه سز شد بچشو از دست داد سه ماه بهد اقدام کرد باردار شد ودخترشوبدنیا آورد ودوماه بعد بدنیا اومدن دخترش دوباره بار دار شد و تیر ماه پسرشو بدنیا آورد

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
یه چند دوره است که دوره هام منظم نیست و ۵ روز جلو و عقب میشه. رازیانه رو هم واسه تنظیم استفاده میکنم ...

آفرین به تو خانوم همه چی تمام👏👏👏👏👏اگه تو رابطه پیشگیری نداری طبیعیه عقب و جلو افتادن پری در صورتی که مشکلی نداشته باشی خودش از نشانه های اینه که بزودی حامله میشی...

ممنونم عزیزدلم واقعا ماها داریم خودمون عذاب میدیم اونا برنمیگردن ؛ آیجهان عزیزم امیدوارم بزودی،زود چ ...

عزیزم، ممنونم از دعای قشنگت گلم، انشالله برای خود صبورت و همه مامانای مهربون 

اللهم صلی علی محمد و ال محمد

من جزء 23 رو خوندم

ان شاءالله جزء 28 رو هم میخونم 

به امیدحاجت روایی همه شما عزیزان

عزیزم پیش یه دکتر دیگه هم برو من دکترم بعد سه ماه اجازه داد منم اردیبهشت سز شدم مهر اقدام کردم ولی ب ...

چون دکترم پیش شوهرم گف.شوهرم دیگه قبول نمیکنه میگه تو بیشتر میدونی یا دکتر🤨

این دکترام معلوم نیس چرا حرف همشون یکی نیس.حتی بهم گف اگه زیر یه سال اقدام کنی ممکنه بازم مرده زایی داشته باشی

چون دکترم پیش شوهرم گف.شوهرم دیگه قبول نمیکنه میگه تو بیشتر میدونی یا دکتر🤨 این دکترام معلوم نیس چ ...

واقعا همینطوره هر کدومشون یک نظری دارن نمیدونی حرف کدوم گوش کنی، چند سالته عزیزم؟

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم