2777
2789
مریم عزیز نمی دونم باید چی بگم چه جوری از خدا برات بخوام و دعا کنم چه جوری دلداریت بدم من 3 ساله که ...

ممنونم مهربونم😢 شرایط سختی دارم ولی فکر کنم چاره اش فقط جراحیه..

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینو بخونین

بخدا قسم دوستان عزیزم

من کارمند پالایشگاهم اگه فقط کل مردم فقط ۵ روز بنزین نزنن هیچ راهی جز از سرویس خارج کردن کل پالایشکاه وجود نداره

مخازن ذخیره فقط برای ۵ روز ظرفیت داره

صادرات هم که ممنوعه پس بجای پخش کردن جک و مسخره بازی یکبار برای همیشه تصمیم درست بگیریم

بخدا قسم الان فصل مسافرت نیست

فصل صحرا رفتن نیست

بهترین زمانه برای اثبات یک کار گروهی

از سرویس خارج شدن پالایشگاهها هم تقریبا غیر ممکنه

پس بیاییم برای دفاع از حقوق خود مان فکری اساسی کنیم

لطفا اینارو تو گروه ها پخش کنید

تازه از امامزاده اومدم مهرا جان برای شما دورکعت نماز از دفعه پیش که رفته بودم گفته بودم باردار شی برم بخونم رفتم ادا کردم ، برای آرسام جونم مخصوص دورکعت خوندم انشالله بزودی بیاد مارو خوشحال کنه ، دو رکعتم برای زیبای عزیزم خوندم به نیت اروم گرفتن دلش و مامان شدن مجددش و همچنین شفای پدر عزیزش، دو رکعت به بنیت باران و السای عزیزم خوندم که بزودی بیان خبر بارداریشونو بدن و دو رکعتم به نیت همه بچها تک تکتون که تا جایی که ذهنم یاری میداد بردم هدانا و مصی ملیسا و مهرا که بارداری خوبی داشته باشن ، ماریا گلم ، دوتا مریم خانم عزیزمون تنها فرشته آدینه دلشکسته همه همه دوستای گلم

ارسام باران السا زیبا جونم انشالله که حاجتتون براورده شد باید برم براتون دو رکعت نماز ادا کنم ، کلی گهواره علی اصغر تکون دادم بنیت همتون لالای براش خوندم انشالله دامن همتون سبز شه دوستای گلم 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

کارو نسرین مصی جان، باران دنیا مامان اراد مریم ارسام نیلو نیلوفر ابوالفضل دلشکسته تنها رها ادینه لیا مریم زیبا فرشته السا مهرا اوین مونا هدانا جون سوره فجر به نیت همتون خوندم الهی حاجت روا شین دوستای گلم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
تازه از امامزاده اومدم مهرا جان برای شما دورکعت نماز از دفعه پیش که رفته بودم گفته بودم باردار شی بر ...

مرسی فرشته مهربون.

ان شااله که همه این دعاهای خوبت، خیلی زود به خودت برگرده و دلت، فقط به شرط عافیت با فرزندی سالم و صالح شاد بشه و همه حاجت های خوبت رو از خدا پاداش بگیری🙏🙏

کارو نسرین مصی جان، باران دنیا مامان اراد مریم ارسام نیلو نیلوفر ابوالفضل دلشکسته تنها رها ادینه لیا ...

امشب سوره فجر رو دوبار خوندم، یه بار به نیت دل همه این دوستان که ان شااله به زودی حاجت روا بشند و یه بار فقط به نام شما، سعیده عزیز که خدا پاداش قلب مهربانت رو خیلی زود بده و حاجت روا بشی.🌹🌹🌹

ممنونم مهربونم😢 شرایط سختی دارم ولی فکر کنم چاره اش فقط جراحیه..

مریم جان، ان شااله که این شرایطت خیلی زود برطرف میشه و دوباره سلامتی کاملت بر میگرده.

لطفا استرس نداشته باش و قوی باش.

شما دختر قوی هستی و مطمئنم  که چه با دارو و چه با جراحی از پس این شرایط برمیایی.

امشب به نیت سلامتی مجددت، ۱۰۰ صلوات میفرستم

تازه از امامزاده اومدم مهرا جان برای شما دورکعت نماز از دفعه پیش که رفته بودم گفته بودم باردار شی بر ...

مرسی عزیز دلم بخاطر این همه مهربونی ات 

انشالله خدا بزودی جواب این دل پاک و مهربونی که داری رو با دادن یک فرشته خوشگل بهت بده

امیدوارم بزودی خودت بیای عکس بی بی مثبتت رو برامون بذاری

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود